"Spin & Fly" magazin - kritike, pohvale, predlozi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Djole je napisao(la):
E sta li si sada rekao "i jos ostao ziv"  :blush:

Djole ako ti imas problem da skapiras sta sam ja rekao mozes lepo i da pitas. Koga boli uvo za reku-potok cija je dimenzija mizerna sa musicarskog aspekta. Tih potoka je puna Srbija i pastrmcice iz takvih voda treba ostaviti na miru

Kapiram da ne volis male recice ali sto donosis zakljucak da svi ne vole, nista drugo.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Djole je napisao(la):
Kapiram da ne volis male recice ali sto donosis zakljucak da svi ne vole, nista drugo.

Djole bre vec me zabrinjavas. Nije poenta price dal' ja ili neko drugi voli nesto, vec da potocice u Srbiji i pastrmke u njima treba ostaviti na miru. Ako nemas pojma zasto, pitaj Gocija on zna.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Djole je napisao(la):

Djole bre vec me zabrinjavas. Nije poenta price dal' ja ili neko drugi voli nesto, vec da potocice u Srbiji i pastrmke u njima treba ostaviti na miru. Ako nemas pojma zasto, pitaj Gocija on zna.

Sirok je pojam "MALE" recice ili potocici. Nekom su te BAS male "VELIKE" zavisi samo iz kog ugla gledas. Iskreno ako sam te dobro razumeo ti si to sagledao iz svih uglova, ispravi me ako sam te pogresno razmumeo

PS: CAPS LOCK  ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Bice da ce to morati da naglasi ministar kada se bude radila kategorizacija voda. Ja sam pricao o konkretnom Panicevom tekstu i potoku o kome se tu radi. Ako si uopste citao magazin mogao si da vidis o cemu je rec pa onda da nastavimo komentare. Medjutim ja mislim da ovo nema nikakve veze sa kritikom s&Fly magazina

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Simpsone hvala na ovim kritikama, one jedino mogu da dobrinesu da sledeći broj bude bolji.

Istina, mislim da si bio malo preoštar i neobjektivan...  :blush:

Recimo: "Slike sumorne, mracne ni jedna jedina vedra. Prelom sam mislio da ce delovati bolje ali valjda zbog uzasnih slika sve ispada ovako ispod proseka."

Osim ako tvoj primerak magazina nije neki sa greškom u štampi (što je moguće), ne stoji da nema ni jedne jedine vedre slike. Ima ih puno! Ali stoji i da ima onih koje su slikane u lošim svetlosnim uslovima, te da je im je možda trebalo posvetiti malo vremena za obradu u foto šopu ili ih jednostavno izostaviti, kao da je štamparija možda mogla bolje da odradi svoj deo posla. No to su stvari koje se daju otkloniti u budućnosti. Hvala što si skrenuo pažnju!  :tbumb:

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
Mislim, da je list odlican, jer je radjen od kvalitetnog papira, i svidja mi se sto je u boji

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
to je ono sto sam video u izlogu fiketra, e kad nadjem sponzora mozda ga i kupim...

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Znam glavnog distributera Nokie za Srbiju. Pitaću ga da ti bude sponzor, ali kad god upecaš lipljana preko 52.5 cm moraš da ga slikaš Nokiom i da okačiš sliku na 4 (pa ili više) Fly foruma i da jasno napišeš čime je slikano. OK?

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
Znam glavnog distributera Nokie za Srbiju. Pitaću ga da ti bude sponzor, ali kad god upecaš lipljana preko 52.5 cm moraš da ga slikaš Nokiom i da okačiš sliku na 4 (pa ili više) Fly foruma i da jasno napišeš čime je slikano. OK?
jel to sa glavom ili bez glave 52,5cm...

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Seb, poslato ti je je pre par dana, stiže za 3-4 valjda.  :)

O Veliki Šomi, iz dinastije Ze-Mun-Če, pa bez repa brate, ko još meri ribu bez glave!  :doh: Mislim stvarno...  :-*

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Goci je napisao(la):
Seb, poslato ti je je pre par dana, stiže za 3-4 valjda.  :)

O Veliki Šomi, iz dinastije Ze-Mun-Če, pa bez repa brate, ko još meri ribu bez glave!  :doh: Mislim stvarno...  :-*

:firends: ma nema frke  :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
na pošti me čekalo lepo iznenađenje  :) (Spin&Fly u foliji) ... evo stigao sam kući, zavalio se u fotelju i odmah prelistao časopis...Meni se časopis izuzetno dopada....momci, samo napred, krenulo vam je odlično!!!  :tbumb:  :respect1:

@Goci,  :)   :tbumb:

Prilozi

• IMG00279.jpg
    IMG00279.jpg
    89,7 KB · Pregleda: 151
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno