"Spin & Fly" magazin - kritike, pohvale, predlozi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Kao prvo Želim da pohvalim Kuzmin tekst o saltwater mušičarenju  :tbumb: ,navuko me da ponesem štap na more sledeće leto ,takodje i super intresantan Gocijev tekst "školica ispod splava" o mušičarenju bandara   :tbumb: , takodje i Zvezdanov o mušičarenju babuški je veoma dobar  :tbumb:. Kritika je na galeriju ulova ,verujem da su mogle da se nadju i lepše fotografije od recimo smudja koji visi onako zakačen na gripp u nekom mraku ,mislim da je mnogo lepše kada se vidi ribolovac na fotografiji i savetovao bih uredništvo da sledeći put povedu računa o tome.
Šone

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
..........ne mogu da sakrijem odusevljenje kako je ispao br 2  :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Drago mi je da ti se sviđa prelom i štampa. Važno da je bar malo bolje nego broj 1, to je bio cilj. Pa nek broj 3 bude opet malo bolji, i sve tako dok se ne stigne do nekog optimalnog kvaliteta.

A ako ima kucačkih greški u Fly tekstovima znamo kome da se obratimo...  :whistle:

I da častiš sa jedno ladno pivo što si prvi dobio magazin!  :)

Ja ću Zaječarsko.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
1. Od Zajecarca boli glava kad je preko 2l  :doh:
2. Na isto pivo cu da se vadim ako bude kucackih greskaka u Fly delu :D
3. Nije primereno da mi ovde kenjamo ovoliko. Bolje da pustimo da drugi prokomentarisu :yeswink:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
cek da mi stigne i prvi i drugi broj pa "cu ve opletem", nista ne brigaj  :yeswink:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
gringo je napisao(la):
1. Od Zajecarca boli glava kad je preko 2l  :doh:
Preko 2? Hm... A posle 3 ("kad prođe trojka")?  :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WKhKCoqFLoM[/youtube]

Povratak sa smuđolova...

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Deda sta se radi? :D

Nisam stigo da procitam br.2 ali sam ga prelistao i moram da priznam da je prelom drugog broja daleko bolji! Ubrzo sledi i full review.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Eeeee da i ja napiem nesto o magazinu, danas mi stigao moj prvi a inace drugi po izdanju (a prvi prvi ce za neki dan) i mogu vam reci da je super :tbumb:

Nisam sve procitao ali ono sto jesam je skroz ok
Narocito mi se svideo neposredan i duhovito vickast stil pisanja autora teksta o musicarenju stuke  :D, volim takve tekstove zato to ja na isti nacin dozivljam pecanje pa mi je cela atmosfera nekako prisna, kao da sam bio tamo :drool:

Svidja mi se stil celog casopisa, nije filozofski, nema apstraktnih tema, govori se o nasim vodama sto je meni jako bitno, neke reportaze imaju karakter pravog izvestaja jer su pisci bili i neposredni akteri  8) (svidja se meni i casopis Musicar ali njemu fale ovakve stvari, konkretne a bliske svima nama)

Sve u svemu samo napred, voleo bih da jos dugo uzivamo u ovom magazinu i zelim Vasem timu svu srecu u daljem radu  :respect:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Verujem da je doslo do poboljsanja u svim aspektima,ali moje sanduce je jos praznooooo...... ??? ??? ???

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Nije valjda, da vidis kako je to kad cupkas dva dana oko sanduceta u iscekivanju dva broja a treceg dan samo stigne jedan  ;)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Foxe turim te na Kalemegdan  :lol:  ja i ne znam tvoju adresu, pa i ne može da stigne!  :doh:

Drugarima iz Niša najčešće dajem magazine uz pivo u neko kafanče.  :)

Ajd vidimo se sutra/prekosutra. Taman treba i bata Terzi da dadnem njegov komaT.

Druže Strašni, drug koji šalje magazine nije znao da tebi treba i keca da pošalje. Šaljem lično za koji dan, taman dok pročitaš dvicu. Sorry za zajeb. Poslali smo oko 100 magazina u 2 dana, dobro je dok se greške mogu izbrojati na prste jedne ruke.  :blush:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Evo pročitao sam dobar deo magazina br2. i mogu da zaključim da je daleko interesantniji od prvog broja. Dizajn naslovne je mnogo bolji. :p Šone i Zvezdan su briljirali sa vrlo popularnim temama, a izdvojio bih i gringov tekst. Ovo je možda sve, ali bukvalno sve, što treba da zna neko pre nego što se upusti u mušičarenje klena u jesenjem periodu. Po prvi put su me zanimali i varaličarski tekstovi, što znači da je izbor tekstova bio odličan.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Hvala Lazzo ,evo spletom nesrećnih okolnosti ja još nisam došao do svog primerka časopisa  :( ..

Ali u najavim vidim par zanimljivih tekstova ,evo na primer "smudj u plićaku" ,ne znam da li je u vezi varaličarenja ili mušice ali jedva čekam da vidim jer me prvenstveno zanima zbog toga da uspem da isčačkam nekog smudja sledeće sezone na fly ,i naravno ovaj "šaran na bledu"  :tbumb:ove sezone ni jednom nisam pokušao da napadnem šarana ali 2010 bih baš voleo ...

naravno više o svemu kad pročitam br2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno