"Spin & Fly" magazin

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Goci,
ako ovako nastavite da povecavate tezinu tamo do sledece sezone stavljanja tursije i kiselog kupusa,casopis ce moci  da se koristi i kao "kamen" za u bure,da pritiska...  :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Nažalost, ovaj put nema povećanja debljine strana, jer ne mogu da nabave 100 g papir u tom formatu... Mogu tek onaj od 115 g, a to je već prilično skupo... Tako da za broj 3 jedino povećanje težine će biti ono zbog povećanja broja strana, a za kolko tačno (4 ili 8) će vidimo kad završimo prelom...  :-*

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ode u štampariju...

Po nekim mojim merilima, najbolji Fly broj do sada. Nadam se da će da vam se đasvi...  :blush:

naslovna4.jpg

plotica500.jpg

potera500.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
super izgleda naslovnica a i sudeči po naslovima sa nje štivo bi moralo biti vrlo zanimljivo  :yeswink:  :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
i meni se baš svidja naslovnica a i u duhu je početka sezone na pastrmku  :tbumb:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Magazin odštampan i uskoro kreće ka pretplatnicima, ribolovačkim radnjama i distributeru.

Dobre vesti iz dežele, Slovenačka komisija zadužena za odobravanje izdanja dala zeleno svetlo našem magazinu, tako da već za koji dan stiže i na trafike širom Slovenije! Cena će biti 3.4 eura.

Ovaj broj ide i direktno u Crnu Goru (2.5 eura), a u BiH (5 KM) i Mak (150 den) će sa mesec dana zakašnjenja, jer prvo treba poslati broj 3.

Od broja 5 magazin ide istovremeno na trafike Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Slovenije!  :)

Još da nađemo način kako poslati magazin u Hrvatsku...

Ico

Junior member
Učlanjen(a)
17.03.2009.
Broj reagovanja
0
tesko i jako skupo, uzmu ti i gace i hlace prodajom na Tiskovom kiosku

prijevoz ti je 2€ po kilogramu + 30% rabat + PDV 23 %

ovo ti je okvirno za neke casopise koje imaju slicnu cijenu koju ti imas u Sloveniji , ne znam tocno koji bi uvjeti bili za tvoj casopis..

glavni distributer poput Future i Stampe u Srbiji u Hrvatskoj je Tisak

pozdrav druze  :bye:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Divota, ako bi se prodalo 80% (što je apsolutno nemoguće), bili bismo na nuli!  :doh:

Probaćemo preko jednog distributera srpskih varalica za Hr tržište da "ubacimo" magazin u neke radnje ribolovačkog pribora... Ako i to ne uspe - onda(k) hebiga, ne može, bar smo probali...

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
aaaaaaah!!!da je ovo na faceu,bio bi LIKE...hahahahah!mnogo lepa naslovna,prava za ovaj period...... :tbumb:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
To, to... malo musicarskih motiva!!! Super. Jedva cekam da mi stigne novi broj.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ja vidim već nešto što me jako zanima a to je naslov "stimulatori" ....

Vrh Dno