"Spin & Fly" magazin

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
znam Goci da se trudiš za kvalitet SPINN'FLYa ali ovo, ovo je vrh vrhova  ;)  :hammer:

Jedva čekam da vidim sadržaj i naučim nešto novo...posebno grabuljanje i mrežarenje  :hammer:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  Goci je provalio da su veliki deo ribolovacke populacije u stvari ribokradice.  :doh:
Ovako ce lakse doci i do njih kao citaoca, pretplatnika, pa tu je kinta od oglasavaca, tipa- povoljno prodajem mrezu, malo koriscena..... :'(
Ispravna politika-ako nece Muhamed bregu, onda ce breg Muhamedu :whistle:

ps bistro momci sa novim imidzom magazina :smoke:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Obavezno im posvetiti i stranu susreti na vodi,ili okom kamere,tako nešto,mesto gde bi mogli da prijavljuju nesavesne sportske ribolovce koji vraćaju ribe i poštuju lovostaje.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
U narednom broju bih voleo da vidim članke tipa

"strujom na zimovnik" i "samica u noći"  :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Lepa mladica Milanče!  :tbumb:

Mora da si je video pozadi golem kamen na Drinu, pa sas češkoslovačku nimfu za grbinu! Ako ako, štetočine su to, izedoše svi skobalji.  :mad:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Da, da, kako da ne.. Ko što su one pegave ribice od 15-20 cm što Milanče vata po Mlavu i trpa u kese krkuše...

Nažalost većina je takvih, pa smo zato i "malo" promenili kurs magazina i počeli da pišemo i za njihovu duše. Jebiga, veliki novac je u igri...  :-[ Nema leba od magazina za poštene ribolovce.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Konačno dolijala Mlavska krkuša - utamanjivač plemenitih račića. Za svaku ovakvu ribolovačko društvo plaća odštetu, doneti samo rep  :hammer:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ne vidim nista lose u tome sto je covek poneo ribu kuci.To mu je zakon omogucio,nije prekoracio broj komada a ni minimalnu meru...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ovo su račići iz onih 40 pastrmčica od po 15-20cm što je onomad na jednu od njih i upecao ovu sa slike :mad:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
To i ja mislim. Vadi račiće iz stomaka i na njih peca druge pastrmke. To je gore nego kad oni na Vlasini pecaju grgeča na oko od grgeča. Jer grgeča bez jednog oka još možeš da vratiš nazad u vodu, ali rasporenu pastrmku teško...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Kakvih bre to sve ljudi ima ovde :'(
Dođe mi da prestanem da pecam i da se sa puškom šetam pored vode :rambo:

Vrh Dno