"Spin & Fly" magazin

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ako se neko ovde zeza - ja sam vrlo ozbiljan. Čak razmišljam da pokrenem novi magazin Kill & Fry  :doh:

P.S. Ovde je uvek bila opuštena atmosfera, bez mnogo pretencioznosti. Ja se našalih pre svega na svoj račun sa onim mojim fotkama. A obe su poučne - na prvoj se vidi kompletna instalacija za čišćenje ribe na danskom Put&Take jezeru a na drugoj sadržaj želuca mlavske lepotice koju sam svojevremeno nažalost doneo kući. Izvinjavam se zbog neprimerenih fotki, ali me ponelo zezanje :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
A sada bez šale , video sam da će uskoro da se pojavi na kioscima domaći časopis "Catch & Release" ,baš me zanima koliko će dugo da opstane na našem tržištu  :doh:

Izvnjivam se što reklamiram drugi časopis na temi magazina S&F

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Bez brige, iza njega stoji firma 1000x jača od ove što izdaje Spin & Fly, tako da će istrajati.  :)

U tom magazinu će inače biti sabrana dela - najbolji textovi o lovu grabljivica iz ranijih brojeva Revira Srbije. Ponovo prelomljeni, dorađeni i naravno ponovo odštampani. Specijal koji izlazi 4x godišnje. Verovatno je namenjen onima koji ne kupuju Revire pa su sve to propustili, a sada će imati na jednom mestu izbor textova po njihovom ukusu.

Moguće je da će biti istih takvih specijala i za šarandžije i za plovkaroše.

Lepa ideja i svako dobro Grgi i ekipi u tom poduhvatu!

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Koji ste vi "diklići" Goci, Milanče, 100-ka... neka bar ste malo razbili monotoniju ovog početka zime i zimske letargije
:D :D :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ja sam isto posto ozbiljan ko milanče  :D :hammer: Treba pratiti uzor naših starih iskusnih mušičara  ;)

Pogledajte, veličina taman za na žar  :D

index.php

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Istrzali ste me živog,a bata Goci sa ovim prečicama ubija.Rekoh pala opet neka svađa  :doh:  :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
:naughty:

Što se svađa tiče - teško, ne vidim da među ljudima koji aktivno piskaraju ima svađalica. Ima samo više i manje ozbiljnih, kao i onih krajnje neozbiljnih, koji u zezanju ponekad i preteraju...  :-[  :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Upravo mi je sinulo kako naterati čitaoce da UVEK kupe i naredni broj!  :-*

Odštampamo magazin bez jedno 30 slika, umesto njih samo belo u prelomu. I ljudi čitaju textove, ali ne vide sve slike.

A u sledećem broju isto tako, plus dobiju samolepljive sličice za predhodni broj!  :hammer:

I tako mora kupe svaki naredni inače nema slike...

Plus zanimacija da zalepiš slike pa pravo mesto.  :D

Najvr'  :-*

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
E ali onda da uvedeš kao što je nekad bilo životinjsko carstvo, ko prvi skupi i pošalje izle :tbumb:pljen album dobije nagradu kutiju slatkiša, naravno ti kao nagradu staviš kutiju varki ili muva :tbumb:

P.S. ovo mi je 2000 post!
Živeo ja!

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Čestitke, u naredna 24 dana da otkucaš još 11 i spreman si za doček Nove Godine!  :lol:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Uvažili smo predloge forumaša i malo sredili one najave textova na naslovnoj 8...  :lol:

Naslovna-8.jpg

U sredu ide u štampu.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  cini mi se da je ovo moja slika iz ribolova, a ti umontirao neciju glavu. CCC  :mad:

Vrh Dno