Srbijo medj sljivama i najlon kesama

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
sašaPI je napisao(la):
Vedžba ono sa cevkom!

Jes , moze samo od papira...ako ga je skupljao po obalama Moravice da pravi fiseke za duvaljku  :yeswink: :D :D :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Pa gde bi bio...ima tri mesta u kuci...U cosku, kleci na kukuruzi(zbog neistina koje pise ovde o meni)....supriga mu navija za CZ pa posto je procitala sta ovaj trtlja o meni, palo je krunjenje kuruza i dalje...epilog sledi, kolko vec sutra.
Drugo, zaduzio je sundjer, varikinu, sanitar ili sta vec, gumene rukavice i dobio je ostav,,,znaci klonja ima da se cakli cakum pakum...
A trece......proba dresove CRVENE ZVEZDE po epohama, od 1991-2015.god....  :bleh: :bleh: :bleh:

Šta ti je iskustvo ,ja se nikad ovoga ne bih setio,valjda me žena ne kažnjava pa zato.
A čuo sam da je sad moderno klečati na čaurama,kukuruz je prevaziđen.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Pazi, cim se ne odaziva na temu...pogodili smo gde i sta radio sinoc dockan...oba tri lokaliteta su bila posecenja od naseg perpektivnog mladjanog nam i buducem"ban-a" Marica  :tbumb: :nowink: :yeswink: :D :hammer: :smoke: :whistle:

p.s. kuruz, kuruz....kakve caure, to je off...nije on vise Zemunac  :bleh: :bleh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxaxaxa pa i Vuk je klecao pa je posle svercovao dukate i dijamante u onoj drvenariji xaxaxa..isao sám da vítam Majicu u Crno- belom butiku za Gradac :) nemam vremena da vam sprzim procesor dao mi Prota citavih  10 udica otvorio se cigan pa moram da vezem..Vucicu Pederu  :hammer: :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Xaxaxaxa pa i Vuk je klecao pa je posle svercovao dukate i dijamante u onoj drvenariji xaxaxa..isao sám da vítam Majicu u Crno- belom butiku za Gradac :) nemam vremena da vam sprzim procesor dao mi Prota citavih  10 udica otvorio se cigan pa moram da vezem..Vucicu Pederu  :hammer: :hammer: :hammer:

A jeli......pa mogao sam da ti dam i samo jednu a i stojednu...rezultat ce da bidne isti.....KROMPIR  :bleh: :bleh: :bleh:
A onda ce ponovo da krene kuknjava i lelek...ko li ce sada da Vam bude kriv...kazandzije, buba mare, Pache ili zvonjava iz manastira  :-X :bleh:

Vrh Dno