pedjabg je napisao(la):Na Djomlinoj slici nedostaje samo Mixic ispred tri staforda, to bi bio mitski snimak.
Ovako, djaba pecanje.
Eh, znam ja da bi ti to voleo, PedjaBG. :yeswink:pedjabg je napisao(la):Na Djomlinoj slici nedostaje samo Mixic ispred tri staforda, to bi bio mitski snimak.
Ovako, djaba pecanje.
Mixmaster je napisao(la):Eh, znam ja da bi ti to voleo, PedjaBG. :yeswink:pedjabg je napisao(la):Na Djomlinoj slici nedostaje samo Mixic ispred tri staforda, to bi bio mitski snimak.
Ovako, djaba pecanje.
Često zažalim što nemam pri sebi automatsku pušku dok mušičarim.
Jedan ovakav je iz čista mira ugrizao jednog mušičara na Nišavi. Odvratno. Nadam se da se Djomla neće uvrediti, ali mušičari (poput mene) najviše mrze prisustvo neartikulisanih životinja, poput pasa.
Av av av av av, pa šljus u vodu. Av av av av av, pa šljus u vodu. Av av av av av, pa šljus u vodu. Av av av av av, pa šljus u vodu. Av av av av av, pa šljus u vodu....
Av av av ... ti ne smeta al' zato "lele lele lele kol'ka dzukela" - zvuci ti sasvim OK?!? Prvi je artikulisan, prirodni zvuk. Dok je drugi sasvim nesto suprotno al' ti ne smeta, znas ti zasto!
Brisi taj link i video, smeje ti se narod!
Lj.
Ljatifi, novajlijo na ovom sajtu, smiri se. Taj snimak sam mogao da obradim u nekom od programa za video editing, ali namerno nisam. Zvuci koje ispušta mladi ribolovac sa kamerom u ruci su veoma bitni, da bi se dočarala atmosfera oduševljenosti neobičnim ulovom. Da ima bilo šta ružno u njima isekao bih ih.Ljatifi je napisao(la):Ej Mix!
Av av av ... ti ne smeta al' zato "lele lele lele kol'ka dzukela" - zvuci ti sasvim OK?!? Prvi je artikulisan, prirodni zvuk. Dok je drugi sasvim nesto suprotno al' ti ne smeta, znas ti zasto!
Lj.
Mixmaster je napisao(la):Ljatifi, novajlijo na ovom sajtu, smiri se. Taj snimak sam mogao da obradim u nekom od programa za video editing, ali namerno nisam. Zvuci koje ispušta mladi ribolovac sa kamerom u ruci su veoma bitni, da bi se dočarala atmosfera oduševljenosti neobičnim ulovom. Da ima bilo šta ružno u njima isekao bih ih.Ljatifi je napisao(la):Ej Mix!
Lj.