Sta vise volite?

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Tako pričaš jer nisi vidio mog psa kako se ponaša u ribolovu.Pravi je čuvar.Dok,recimo Rokin Bak,poplaši svu ribu na Gradcu.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Nije Rokin pas los, mada jeste zivahan i lajav. Vidjao sam prave stetocine, ali Rokin pas je OK jer ne trci u vodu. Neki drugi galopiraju po njoj  :mad: :machinegun: :rambo: :lurk:

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Rzav i stafordi.

photo0039co1.jpg

Malo je veca. Izvinjavam se...

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Djomla, ti kad se pojavis na vodi sa svojim psima, svi ostali ribari (ukljucujuci i ribocuvare) beze sa vode  :-[.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Na Djomlinoj slici nedostaje samo Mixic ispred tri staforda, to bi bio mitski snimak.

Ovako, djaba pecanje.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
pedjabg je napisao(la):
Na Djomlinoj slici nedostaje samo Mixic ispred tri staforda, to bi bio mitski snimak.

Ovako, djaba pecanje.
Eh, znam ja da bi ti to voleo, PedjaBG. :yeswink:
Često zažalim što nemam pri sebi automatsku pušku dok mušičarim.
Jedan ovakav je iz čista mira ugrizao jednog mušičara na Nišavi. Odvratno. Nadam se da se Djomla neće uvrediti, ali mušičari (poput mene) najviše mrze prisustvo neartikulisanih životinja, poput pasa.
  Av av av av av, pa šljus u vodu. Av av av av av, pa šljus u vodu. Av av av av av, pa šljus u vodu. Av av av av av, pa šljus u vodu. Av av av av av, pa šljus u vodu....
Ponekad me toliko iznerviraju i pas i njegov gazda, da bih mrtav hladan izvadio shootgun i probušio oba stvorenja. Srećom, ne nosim oružje, pa se bojažljivo sklanjam od ovakvih napasti.

Ljatifi

Junior member
Učlanjen(a)
29.10.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
pedjabg je napisao(la):

Ovako, djaba pecanje.
Eh, znam ja da bi ti to voleo, PedjaBG. :yeswink:
Često zažalim što nemam pri sebi automatsku pušku dok mušičarim.
Jedan ovakav je iz čista mira ugrizao jednog mušičara na Nišavi. Odvratno. Nadam se da se Djomla neće uvrediti, ali mušičari (poput mene) najviše mrze prisustvo neartikulisanih životinja, poput pasa.
  Av av av av av, pa šljus u vodu. Av av av av av, pa šljus u vodu. Av av av av av, pa šljus u vodu. Av av av av av, pa šljus u vodu. Av av av av av, pa šljus u vodu....

Av av av ... ti ne smeta al' zato "lele lele lele kol'ka dzukela" - zvuci ti sasvim OK?!? Prvi je artikulisan, prirodni zvuk. Dok je drugi sasvim nesto suprotno al' ti ne smeta, znas ti zasto!
Brisi taj link i video, smeje ti se narod!

Lj.

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Psi na slici nisu moji.  :lol:

Ja ne volim nista, ali nista da se sunja po obali (jos gore ako skace,divlja,bucka). Malo je cudno, u najvishe slucajeva to su zmije. Belouske koje se motaju po obali i od mene se uplase i odmah u vodu. E tad ribe vise nema... :mad:

Ljatifi

Junior member
Učlanjen(a)
29.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ej Mix!
Av av av ... ti ne smeta al' zato "lele lele lele kol'ka dzukela" - zvuci ti sasvim OK?!? Prvi je artikulisan, prirodni zvuk. Dok je drugi sasvim nesto suprotno al' ti ne smeta, znas ti zasto!

Lj.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ljatifi je napisao(la):
Ej Mix!

Lj.
Ljatifi, novajlijo na ovom sajtu, smiri se. Taj snimak sam mogao da obradim u nekom od programa za video editing, ali namerno nisam. Zvuci koje ispušta mladi ribolovac sa kamerom u ruci su veoma bitni, da bi se dočarala atmosfera oduševljenosti neobičnim ulovom. Da ima bilo šta ružno u njima isekao bih ih.

Ljatifi

Junior member
Učlanjen(a)
29.10.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Ljatifi je napisao(la):
Ej Mix!

Lj.
Ljatifi, novajlijo na ovom sajtu, smiri se. Taj snimak sam mogao da obradim u nekom od programa za video editing, ali namerno nisam. Zvuci koje ispušta mladi ribolovac sa kamerom u ruci su veoma bitni, da bi se dočarala atmosfera oduševljenosti neobičnim ulovom. Da ima bilo šta ružno u njima isekao bih ih.

Pa iseci barem ono bedno i amatersko hvatanje plemenite ribe za skrge, kad vec vuces za jezik!

A to sto sam novajlija ne sprecava me da uocim nenormalne stvari na ovom forumu! Na svu srecu, ima i normalnih ali su retko od tebe adresirane ...

Lj.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
He, he, he...Znao sam da će snimak pravog ribolovca-mušičara da uzbudi lažne. Pogledaj pažljivije snimak i videćeš nešto što će te još više iznervirati, na moje veliko zadovoljstvo. Naime, na mom opasaču je zakačen jedan džak od paprika, koji sam maznuo u piljari kod sela Prosek. U njemu je još jedna pastrmka od oko 30 cm koju sam još grublje prihvatio. :naughty:
Hajde da te još malo nerviram, ne bi li što pre napustio forum. Na nogamsa imam kombinezon od neoprena, ali preko njega poluiscepane crne kineske trenerke umazane u blato i riblju sluz. Vrh su moja stopala, koja na žalost ne vidiš. Na njima su popke iliti gumenjaci, Tigar- Pirot. Ja mislim da bi, kad bi i to video, odmah umro. :'(
Ne brini, imam kamkorder i pristup Internetu, pa ćeš se nagledati svakakvih "grozota". Samo treba da uđeš na www.yourfilehost.com i tražiš Mixmaster. :lol:

Ljatifi

Junior member
Učlanjen(a)
29.10.2007.
Broj reagovanja
0
Hajde da te još malo nerviram, ne bi li što pre napustio forum. Na nogamsa imam kombinezon od neoprena, ali preko njega poluiscepane crne kineske trenerke umazane u blato i riblju sluz. Vrh su moja stopala, koja na žalost ne vidiš. Na njima su popke iliti gumenjaci, Tigar- Pirot. Ja mislim da bi, kad bi i to video, odmah umro. :'(
Ne brini, imam kamkorder i pristup Internetu, pa ćeš se nagledati svakakvih "grozota". Samo treba da uđeš na www.yourfilehost.com i tražiš Mixmaster. :lol:
[/quote]

BOLESNO! :-X

Vrh Dno