Štap koji bih rado posedovao

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
G.Loomis Streamdance GLX HLS (High Line Speed) 9 #6.
Tom Morgan 7'9" #3

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
  jos jednu zelju sto se stapova tice a to je G Loomis StremDance glx hls 5

Z

Zakula

Guest
Scott S4 865
Sage XP 865
Sage TCR 905
G.Loomis Streamdance HLS 906
Orvis Superfine 763,

Bash sam skroman..... :D :D

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Čitao sam sinoć do kasno sve što sam našao na netu o novom Orvis Helios štapu.Reklamiraju ga kao najlakši štap ikad napravljen.Ako im je tačna reklama,štap klase 5,od 9 stopa teži tačno dve unce.Bar tako piše.Do toga je navodno,došlo jer su zaposlili neki mladi kadar koji se onda posvađao sa matorcima u Orvisu ,pa su odlučili da naprave ,napokon,lagan štap.Koliko sam shvatio,upotrebljavaju neke lakše smole i neka vezivna sredstva.Činjenica je da su do sada Orvis štapovi bili među najtežima u klasi.Znam,jer imam par komada,a očekujem da mi krajem januara stigne i T3.E,pa ako to bude istina ,Helios je štap koji bih definitivno poželeo.Samo mu je cijena 775$,pa zasad se stvar završava samo na željama.

vlajkoni

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
2
Koliko sam ja cuo (imam velike usi) najlaksi stapovi su G-loomis iz serije GLX.
Moj dobar drugar ima #5 i #3 - prelepo

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
I najlomljiviji.Ja lično slomio 3 kom,ni pisma ni razglednice od Loomisa,mada imaju diživotnu garanciju.

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Planiram sledece godine kupiti streamdence glx .Pa me sada zanima Rabbit zasto su toliko lomljivi i kako su tvoji pukli.Musicarim vec jedan dio godina al fala bogu nisam jos slomijo stap.Zar Loomis tako lose radi stapove i jos goru garanciju ima.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Drina je napisao(la):
Zar Loomis tako lose radi stapove i jos goru garanciju ima.

U to čisto sumnjam,ali...Ja sam sredinom 90.ih poručio dva varaličarca,ni ne maštajući o mušičarenju.Naravno,kako je tada išlo,stigla su mi dva mahača.Kako sam tada tek počinjao s ovim sportom,pukli su mi vježbajući na livadi iza kuće.Oba u dan razlike.Ja ih spakujem,vratim ih dobavljaču,kao zamjenit će ih,ni pisma ni razglednice,a ni para.Poslije mi je stigao varaličarac,s kojim sam lijepe ribe ulovio.i onda ,bila zima,prvi zabačaj,puče ko puška.Prošao sam isto kao i sa mahačima što se tiče garancije.To je bilo tada,a sada... ali ti si u inostranstvu,koliko sam shvatio,s vama se neće Loomis zajebavati,ako se i desi nemili događaj.

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Hvala RABBIT i nadam se da ces imati vise srece u buducnosti sa priborom

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
MOZDA VAM SE CINI MALO NEOZBILJNO OVO STO SAM NAPISAO ALI ZAISTA BI PORED STAPOVA KOJIH POSEDUJEM VOLE BI DA IMAM I NAVEDENI JER JE TO STAP KOJIM SAM NAUCIO DA MUSICARIM,UHVATIO PRVOG KLENA,BEOVICU,GRGECA,I NA KRAJU PEGAVICU (PASTRMKU) TAKO DA BI VOLEO DA NE PRETERUJEM ALI DA GA DOBIJEM ZA NOVU GODINU KAO POKLON IZNENADJENJE I JOS JEDAN U KOLEKCIJI MOJIH PRUTOVA????

sloba

Newbie
Učlanjen(a)
27.11.2007.
Broj reagovanja
0
Sage SLT je super stap,mada najvise pecam na launca.Svaki Sage je dobar.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
voleo bih bilo sta a da nije moj martin i da je bar malo bolje od njega recimo #4

Vrh Dno