Štetnost mušičarskih revira i C&R imidža

greyling

Newbie
Učlanjen(a)
30.08.2006.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Nisam sa tom namerom otvorio ovu temu. Trebalo je da neko inteligentan ukaže na eventualnu štetnost mušičarskih revira ili C/R pokreta, ako je ima. Ne čudi me što niko nije otvorio temu o koristi koju ima od ove dve pojave, jer:
Ja tvrdim da nijedan mušičar, pa ni oni koji se grčevito drže za ovu modu, nema nikakve dugoročne koristi ni od C/R-a, ni od mušičarskih revira sa obavezom oslobađanja ulova.
Čak i da sam otvorio temu da bih provocirao svoje neistomišljenike, to nije nikakvo zlo, već sasvim opravdana  kontraofanziva protiv prenamnoženih  "naprednih mušičara" koji ne znaju ni šta je to C/R, a kunu se u njega.
"Napredni", da li ste ikada čuli ili pročitali da je mušičarski svet pun protivnika prevaziđenih metoda poput C/R?
Razmislite malo dublje o mojim motivima i znajte da sam ja u poslednjih dvadeset godina ulovio-pa oslobodio više riba (na primer, u Nišavu) nego svi ostali mušičari zajedno. Da li je moguće da je neko tako plitkouman da pomisli da se ja protivim C/R pokretu da bih izlovio što više ribe i uništio ih? Ja samo imam primedbe na ono što je prevaziđeno i od čega ima daleko boljih rešenja, kako za ribe tako i za ribolovce. Cilj mi je boljitak za naše reke i mušičare. To nije baš toliko teško shvatiti, ali treba imati čime. :lud:
"Napredni", interesuje me odakle vam dolaze napredne ideje? Iz iskustva?  :doh:

Ti si ocigledno poremecena osoba kada napises ovakve gluposti. Koji musicarski svet? Neki tvoj kobajagi? Lepo neko rece da je Lee Wulff bio budala. To je tvoje shvatanje musicarenja i C/R? Nema leka za tebe i tvoje istomisljenike, pre ce se pronaci za AIDS nego za takve! Cak i vecina ovde je shvatila da nisi bas cist.

greyling

Newbie
Učlanjen(a)
30.08.2006.
Broj reagovanja
0
dr.lucky je napisao(la):
Izbrisao sam sve postove gde se spominju nacionalsnosti. Tadicu, bio si upozoren i sledi ti ban, najveci problem je u tome sto se logujes sa iste adrese kao i ljatifi, sto znaci da si ovde da palis vatru.

Ljatifi, Tadic i pedjabg su iste osobe kako ne vidite!

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
greyling je napisao(la):
dr.lucky je napisao(la):
Izbrisao sam sve postove gde se spominju nacionalsnosti. Tadicu, bio si upozoren i sledi ti ban, najveci problem je u tome sto se logujes sa iste adrese kao i ljatifi, sto znaci da si ovde da palis vatru.

Ljatifi, Tadic i pedjabg su iste osobe kako ne vidite!

A koji si pa ti???

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
:D :D :D :D :D :D :D
Ajde malo iskulraj graylingu. Da li si vidovit  ??? ??? ??? pa vidis IP adrese. Ja vidim i bolje da ne krenem da cackam po ostalim IP adresama.
Svaka sledeca poruka koja nema veze sa temom, bice momentalno obrisana!

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Laki, udari me po nos!!! Tako mi i treba, kad se primam k'o baba na saucesce! :-[

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Tebe druze necu ni da pipnem. offtopicovanje koje praktikujemo, zezanje i ostre reci koje su padale NIKAD nisu bile okrenute da nekoga vredjaju, a jos manje su bile prljave  :mad: :mad: :mad:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ej nisam se bre bio ljutio na tebe Sjekloca  :tbumb: :bye:
Na pocetku mog obrisanog posta je bilo

@Sjekloca
Zovite me Stole (hvala Banetu iz PA).  :D

Znaci nikakav problem takve sale prihvatam.  :bye:
Sinoc me Bane prozvao Stole kaze glupo mu da me zove Stoka ;)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Vo= Bik, a ja sam rodjen 20.05. tako da sam bik u horoskopu. A neznam zasto je Stole=Vole

Hajdi

Junior member
Učlanjen(a)
07.11.2007.
Broj reagovanja
0
Prekinite vise sa tim svadjama nema smisla vise. Evo kucam iz aviona (cudo je ova tehnika :D) samo da vidim mixmastera koji iznosi argumente u ovoj temi. Nema argumenata? Koja je stetnost C&R "imidza" i revira tu u Srbiji? I sta je to C&R imidz?

PS. Ima stole-vole onaj tip sto je godinama maltertirao nekoga telefonom. Pre nekoliko godina je bio hit na internetu. Ja sam to tako ukapirao.

PPS. Vo nije isto sto i bik jedan ima muda a drugi nema ::)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Pitaj Hajdi deku u Svajcarskoj (ako se dobro secam likova iz tvoje bajke) :bye: :tbumb:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Pa i nije... Hajdi je devojcica!!! :D

Laki, da castis: imamo zensko na forumu! :tbumb:

Vrh Dno