Mixmaster je napisao(la):Nisam sa tom namerom otvorio ovu temu. Trebalo je da neko inteligentan ukaže na eventualnu štetnost mušičarskih revira ili C/R pokreta, ako je ima. Ne čudi me što niko nije otvorio temu o koristi koju ima od ove dve pojave, jer:
Ja tvrdim da nijedan mušičar, pa ni oni koji se grčevito drže za ovu modu, nema nikakve dugoročne koristi ni od C/R-a, ni od mušičarskih revira sa obavezom oslobađanja ulova.
Čak i da sam otvorio temu da bih provocirao svoje neistomišljenike, to nije nikakvo zlo, već sasvim opravdana kontraofanziva protiv prenamnoženih "naprednih mušičara" koji ne znaju ni šta je to C/R, a kunu se u njega.
"Napredni", da li ste ikada čuli ili pročitali da je mušičarski svet pun protivnika prevaziđenih metoda poput C/R?
Razmislite malo dublje o mojim motivima i znajte da sam ja u poslednjih dvadeset godina ulovio-pa oslobodio više riba (na primer, u Nišavu) nego svi ostali mušičari zajedno. Da li je moguće da je neko tako plitkouman da pomisli da se ja protivim C/R pokretu da bih izlovio što više ribe i uništio ih? Ja samo imam primedbe na ono što je prevaziđeno i od čega ima daleko boljih rešenja, kako za ribe tako i za ribolovce. Cilj mi je boljitak za naše reke i mušičare. To nije baš toliko teško shvatiti, ali treba imati čime. :lud:
"Napredni", interesuje me odakle vam dolaze napredne ideje? Iz iskustva?![]()
Ti si ocigledno poremecena osoba kada napises ovakve gluposti. Koji musicarski svet? Neki tvoj kobajagi? Lepo neko rece da je Lee Wulff bio budala. To je tvoje shvatanje musicarenja i C/R? Nema leka za tebe i tvoje istomisljenike, pre ce se pronaci za AIDS nego za takve! Cak i vecina ovde je shvatila da nisi bas cist.