Mixmaster je napisao(la):Ja smatram pristalice CR-a ozbiljno obolelim ljudima.
------------------------------------------------
Pokret ubadanja pa oslobađanja riba (C/R) okuplja uglavnom teške bolesnike, nepoznavaoce i nepoštovaoce života riba i prirodnih zakonitosti.
dr.lucky je napisao(la):Pojedinac ima pravo da pise svoja razmisljanja, svoje ideje i koliko god one bile kontraverzne, nekome glupe, nekome smesne, nekome super, na sajtu ima mesta za sve njih, samo dok ne vredjaju pojednica.
jankoj je napisao(la):Ove reci izgovori aktuelni ocnivac i predsednik Niske musicarske sekcije, kad neko sa strane ovo cita svasta moze da pomisli, zato se u ime velike vecine Niskih musicara OGRADJUJEM I DISTANCIRAM od takvih shvatanja, jer on je sve usamljenijiprimerak necega sto propada i odlazi u zaborav...
marco je napisao(la):I ja se ogradjujem , distanciram i izvinjavam u ime Niskih musicara od shvatanja ljudi kakavih nazalost imamo u Nisu i takodje smatram da su takvi, primerci necega sto propada i odlazi u zaborav, takva shvatanja ljudi koj su umislili da su neko i nesto a u stvari nisu nista, nikako ne doprinose razvoju musicarenja kod nas vec su stetna za musicarenje... Vredjanje grupe ljudi, koj svakako imaju pravo da budu pristalice C/R, na takav idiotski nacin kako to cini doticni je nesto najgore sto sam na ovom sajtu procitao, ako se tako nastavi odoh ja na com...
Što volim kad napišem nešto mudro, a neko uzme pa ga iskopra i zaokruži. Srce si, PedjaBG.pedjabg je napisao(la):"Sa simpatijom gledam na ove uvredljive reči. Marco bi da me zaboravi. Nije jedini. U Nišu ima oko 300 mušičara i treba očekivati da se bar 90 % ni u čemu neće složiti sa mnom, a bar 80 % neće ni razumeti šta napišem.
Ja znam da u mom gradu ima najviše onih koji bi da se bar na tren istaknu u svetu mušičarenja. Onih koji bi da izađu iz večite senke. Prvi korak ka tome morao bi biti uklanjanje Mixmastera. Kako to izvesti, večito je pitanje. Kako sprečiti njegove prste da pišu i njegove ruke da vade ribe? Imaš li neka rešenja, Marco? Dokle ćeš da trpiš da te neko ovako "bruka"? Čija su shvatanja korisna? Daj nam ime, pa da ga zovemo da nam malo proširi vidike."
Pa ko se to nama probudio?![]()
pedjabg je napisao(la):Znam.
Ajde stvarno, za promenu napisi nesto mudro.
Ili bolje zamoli nekog, a pod tvojim imenom, a?
Mixmaster je napisao(la):Najbolje je da se držimo teme. Nemoj da te previše ohrabruju ovi levaci što s vremena na vreme prolupaju.
Mixmaster je napisao(la):pedjabg je napisao(la):Znam.
Ajde stvarno, za promenu napisi nesto mudro.
Ili bolje zamoli nekog, a pod tvojim imenom, a?
Ono što je za jednog mudro, za drugog može biti veoma glupo. Najbolje je da se držimo teme.
Lele lele leleeee ... Kol'ka dzukelaaa
Mixe, care, vreme je da polako odes sa ovog foruma! Niko te vise normalan ne shvata ozbiljno. Mnogo lupetas, brate! Kontrolisi se malo ...