100ka
Hero member
Moze biti, moze biti. Pa dobro ako si vec uzela ime po prici onda bar treba da znas radnju te price, romana ili sta vec...Hajdi je napisao(la):Hajdi nije bajka koliko ja znam![]()
Pozdrav novoj clanici naseg sajta

Moze biti, moze biti. Pa dobro ako si vec uzela ime po prici onda bar treba da znas radnju te price, romana ili sta vec...Hajdi je napisao(la):Hajdi nije bajka koliko ja znam![]()
Hajdi je napisao(la):Prekinite vise sa tim svadjama nema smisla vise. Evo kucam iz aviona (cudo je ova tehnika) samo da vidim mixmastera koji iznosi argumente u ovoj temi. Nema argumenata? Koja je stetnost C&R "imidza" i revira tu u Srbiji? I sta je to C&R imidz?
Mixmaster je napisao(la):Mrzi me da kopam po istoriji i da tražim da li sam već pisao o tome, ali za mog novog fana ću vrlo rado ponovo da "na glas" razmišljam o štetnosti ovih stvari.
Prava C/R praksa i C/R imidž, nisu isto. To su dve suprotstavljene stvari. Pobornici pravog C/R pokreta oslobađaju baš svaki svoj ulov. Oni nikad ne zadržavaju ulovljene ribe.
Za razliku od takvih, kakvih skoro da uopšte nema u mojoj zemlji, množi se i jedna sekta. To su mušičari i ostali ribolovci koji po svom nahođenju i raspoloženju praktikuju povremeno oslobađanje ulova. Pod raznoraznim laičkim izgovorima oslobađaju ili zadržavaju ribe. Smatraju se naprednim, jer ponekad liče na prave sledbenike C/R pokreta. Često se izjašnjavaju kao pristalice tog pokreta, ne znajući ni šta je to. Takvih je sve više u mom okruženju. Svojevoljno tumače zakone, shodno učenjima svoje sekte.
Najveći neprijatelji su im ljudi koji dobro poznaju život riba i naslućuju posledice ovakvog ponašanja. Mixmaster im je ogromna prepreka, koju ne mogu nikako drugačije savladati osim nekom vrstom fizičke sile. Za sad se zadržavaju na sili akustike (glasni su), ali pitanje je dana kada će primeniti kinetiku, dinamiku ili statiku.
Uskoro će se pojaviti i mušičari koji dobro znaju šta je C/R i oni će se još žustrije suprotstaviti ovim zbunjenim sektašima. Taj novi talas će doneti pristalice oslobađanja svih riba koje ikada ulove. Naravno da će se sukobiti sa onima koji bi samo rečima i izgledom da ih kopiraju, nanoseći samo štetu prvobitnom pokretu.
Ja ću se suprotstaviti i njima, jer znam mnogo boljih stvari koje plemenit i pametan čovek može uraditi sa ribama, nego da ih, povređene, baci nazad u vodu.
Koje su to stvari? Eeee, to će biti nova tema....
Toliko o tome šta je puki C/R imidž. O štetnosti C/R-a ću tek pisati.
Sjekloca je napisao(la):
Randja Prvi Plemeniti..... uouuuuuuu.....
Randjo, care... Izadji na izbore, ima svi da glasamo za tebe!![]()
Hajdi je napisao(la):Da nije tu na snazi neki novi termin "selektivni C&R", to bi bas bio pravi Srpski izum. Neke ribe nosis a neke ne? Ili moze klenove a necu pastrmke? Ili jos gore da zavisi od raspolozenja, danas vracam sutra nosim?
Sjekloca je napisao(la):Pa i nije... Hajdi je devojcica!!!
Laki, da castis: imamo zensko na fojavascript:void(0);
byeflyrumu!![]()
Hajdi je napisao(la):Koliko mogu da zakljucim iz svake tvoje reci na sajtu, a rekao sam vec da ga pratim od pocetka, ti si jedini koji pominje C&R praksa i C&R imidz. I nikako da razumem o cemu ti pricas ili pricas samo da bi pricao i pravio se pametan? Cinjenica je i da si konfliktna licnost i da si predmet mnogih sporova ali to meni ne smeta ni najmanje. Takve doruckujem
Kakva praksa kakav imidz? Da nije tu na snazi neki novi termin "selektivni C&R", to bi bas bio pravi Srpski izum. Neke ribe nosis a neke ne? Ili moze klenove a necu pastrmke? Ili jos gore da zavisi od raspolozenja, danas vracam sutra nosim?
Mixmaster je napisao(la):Čas me oduševljavaš, čas razočaravaš
. Raspametiću se od prečestih promena tvog raspoloženja.
![]()
Sjekloca je napisao(la):Ti se ogradjuj.... a ja se i IZVINJAVAM! Mora bre, da ne pomisle ljudi svasta o nama!![]()