Strimeri za bucova

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Zonkere nisam koristio više od godinu dana,a sve trakice sam potrošio na štukaroške strimere.Polarna lisica je za bucova možda i bolja solucija od zeca,mekša je i prozračnija u vodi!Celu jesen posvećujem ovakvim strimerčićima!

Prilozi

• zonkercici.jpg
    zonkercici.jpg
    59,9 KB · Pregleda: 244

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam vezao jedan matuka strimer za bucova!

Prilozi

• Aspius matuka streamer.jpg
    Aspius matuka streamer.jpg
    52,3 KB · Pregleda: 211

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
I ovako nešto treba imati u kutiji...

Prilozi

• jelen i isica.jpg
    jelen i isica.jpg
    58,3 KB · Pregleda: 222

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
E pa Šone,ako ti bacaš gurglere,i ja ću :bye:

Prilozi

• gurgler.jpg
    gurgler.jpg
    71,9 KB · Pregleda: 226

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Šteta što ubija pljusak pa ne mogu danas da probam ovo!

Prilozi

• crease fly.jpg
    crease fly.jpg
    36,7 KB · Pregleda: 206

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Odličan, mislim da če se također dopasti bucovima  :yeswink:  :tbumb:

Odlična je to muva  :yeswink: Ja sam ga za sada bacao samo Bassovima i dopalo im se a za bucova imam i ja nekoliko pa čekaju dok mi se ne ukaže prilika.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ja ću da ga probam po oblačnom vremenu,danas sam nameravao ali je ovde potop!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
uhh zvezdane ovaj zadnji creasy fly  i meni deluje za 10+ ,ajde javljaj rezultate !!

Ovakav Gurgler ti je koliko sam video već proverena i overena varijanta  :tbumb: ja najviše volem površinske strimere za bucka ..uhh nema ništa lepše nego kad gledaš kad ti raubne u strimer  ...mmmmmm

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Evo ga moj prvi video,a posledica je totalnog nedešavanja na Dunavu!Polar fox strimer u akciji,snimak nije neki pošto sam sve sam radio,ali mislim da se može nazreti fenomenalan rad lisice!
http://www.youtube.com/watch?v=71mj42R93xk

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
A strimer je ovaj!

Prilozi

• belica2.jpg
    belica2.jpg
    57,2 KB · Pregleda: 223

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
jako lepo radi  :tbumb:, svaka čast za video...pa i kod tebe je bre voda bistra  :D inače kod mene je sada eksra bistra a prije par dana je bila malo mutnjikava. A polarna lija je fantastičan materijal, več razmišljam o naručivanju dodatnih zaloha.... :D :doh: ja to ko da bi jeo  :doh: :hammer:

------------

Gledajući uspehe našega kolege Zvezdana kako je polovio silne bucove slicnim imitacijama mislim da ova moja 6cm imitacija male ribice spada pod ovu temu. Ja sam ga nazvao Polar Fox Minnow jer je celi urađen od polarne lisice. Samo je glava i oči epoxy. Udica je šaranska. Stomak i deo boka je beli, perajice su crvene a chartreuse je gornji deo boka, leđa su maslinasta.

index.php

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
ji
[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/tPcu6CB5Hyk&hl=en&fs=1[/flash]

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
evo dodao sam i ovo mojim surf candyjima...prvi put sam radio ovako sa ovim repićem, vrlo zanimljivo....mislim da kada bacim dunavskim bucovima ima da poblentave  (samo se pitam kada če to da bude...pre ču ga u moru probai  :doh: ).
Ima 9cm ali to i ne deluje tako kod ovako vitkog strimera...desio mi se edan kiks prilikom epoxyranja pa mi materijal malo pobego ali sve je ispalojoš ok...možda budem uradio još kakvog...ali definitivno sam uveren da bi za ovim bucovi skroz pošašavili...meni deluje fantasitčno  :blush:  a njima hmmm...mislim da bi morali da se oduševe  :D ;)

Urađen je iz super haira (maslinasti, drečavo zeleni i beli) rep i srebrni deo trupa od srebrne tubice za ukrase i na kraju perajica od petlova repa.

Prilozi

• surf candy.jpg
    surf candy.jpg
    63,3 KB · Pregleda: 376
Vrh Dno