Strimeri za bucova

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Leđa ne drugom strimeru koji sam postavio su upravo od tog materijala,farbano crnim markerom,i nije raščešljano!Dobar materijal,mekan!

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Kuzma je napisao(la):
Svidja mi se ovaj ekoljubin, narocito zbog velicine i kombinaacije boja-zuto zeleno sartre sa crvenim. Ljubo, ako jos uvek nisi nasao epoksi javni se na pm-poslacu ti
@100ka  duzina ovih niti ili vlakana je na razlicita , Najduze niti su oko 8 cm a najkrace oko 1,5cm. Isto sam i ja radio ko sto kazes-odvajanje "poddlake" tj podsintetike i ostavljao samo najduze, tako ispadaju super, ali jos superije ispadaju kada se ovo ne odvoji. Tako strimer dobije masu u prednjem delu i ima buckasti oblik kod glave a ka repu se tanji do minimuma. Zaboravih da kazem da ovaj materijal ne prima obicne boje. jedino cime sam uspeo da mu obojim neke detalje su alkoholni markeri. :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Hvala Kuzmo nabavio sam epoxi i napravio sam glavu i oci!  I ja sam sare pravio markerom.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Fala Kuzmo :tbumb:
To je onda odlična dužina!
Probaj bojama za textil, ako već nisi. Ovde nema šta da zezneš ko kad bojiš zonkere, nema kožure. Jedino da ne zvekneš u previše vruću boju pa da se skvrči :eek:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
ne prima boju za tkaninu, samo ga minimalno nijansira, ali nedovoljno, mozda ce i ta nijansica vremenom da se spere. Nekako mora da moze da se farba, pa majku mu , i oni tamo gde ga prave valjda ga farbaju

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Možda se boji sirovin od koje se pravi, a ne gotova jambolija. Aj probaću da saznam kako se boji jambolija.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
malo od zeke a za bucova ..možda nije loše

Prilozi

• buckozeka.jpg
    buckozeka.jpg
    62 KB · Pregleda: 157

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
iskreno nisam ga još bacao ,sumnjam da neće biti zanimljiv bucovima ,okice sam dobro ulepio epoksijem mislim da nebi trebalo da odpadaju ..

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Juče sam motao neke klasične bucovske strimere!
1.leđa-polarna lija
2.stomak-Kineski zec :hammer:
3.rep-crveni petao

Prilozi

• bucovski.jpg
    bucovski.jpg
    154 KB · Pregleda: 167

Filip

Senior member
Učlanjen(a)
10.04.2009.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Juče sam motao neke klasične bucovske strimere!
1.leđa-polarna lija
2.stomak-Kineski zec :hammer:
3.rep-crveni petao
Zvezdane  napravi male strimerčiće samo od tog pink zeca, ja sam ih razbijao sa pink varalicama.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Šta je smešno Šone to je specijalni zec koji se hrani sas pErinač pa ima kose oči ko kinez :doh:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
More,ko zna da li je ovo zec uopšte,znajući Kineze može da bude neko mačence iz komšiluka! :hammer:

Vrh Dno