Strimeri za bucova

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Zonker stil sa pp-om.

Prilozi

• 80.jpg
    80.jpg
    152,8 KB · Pregleda: 205

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Hvala Seb!
Prezadovoljan sam kako ovo izgleda i radi u vodi.Oči dodatno poboljšavaju rad pp-a,a nema dodatnog otežanja jer se ovi strimerčići osuše nakon prvog zabačaja.Jedino me vreme izluđuje,dosta mi liči na prošlu godinu,vetar ne staje,nikako da ugrabim neki miran period da ih isprobam.U kontaktu sa jednim kolegom iz Vojvodine saznao sam da kod njih bucov uveliko raubuje na Dunavu i da je nekoliko dana na samoj površini.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ma doći će sve to na svoje mesto a onda češ i ti ponovo da upadneš u igru!
Vidim več kakav rad imaju ovi strimeri....prava mera materijala je u njima. Nastudirao si taj pp i tu nema dileme.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
bucovđije evo vam jedne ideje :)
Mylar+Minnow+7.jpg

jako se brzo radi, da dobijete rep majlar tubicu termički svećom formirate a glava se završi UV epoxy lepkom i to je to. Na vrat udice se namota dubing, može ispod i malo olova ako treba otežanje...prosto ko pasulj a sigurno efikasno...ja sam slično radio epoxy ribice par sezona u nazad e čim nabavim malo ovoga majlara i ovo sledi  :yeswink:
Nekim čudom sam namirisao vodu  sa bucovom a tek je nekih 50tak km od mene udaljeno pa kada se ukaže prilika idem tamo da proverim da li ga ima i koliko :yeswink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
sigurno bi se i na moru kod brankota proslavila...čim nabavim takav majlar navezat ču par komada.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
I kod Lica 100% samo mora da se radi mahniti "Twich" što bi varaličari rekli

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Malo više fleša u glavi za bolju vidljivost.

Prilozi

• 81.jpg
    81.jpg
    152,7 KB · Pregleda: 163
Vrh Dno