Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
hvala svima
i ja mislim da verovatno nece biti dobar za totalno bistru vodu ali da ce za malo obojenu biti pun pogodak. videcu ovih dana da navezem neku kombinaciju pogodnu za totalnu bistrinu
vezujem strimere za jednog veoma ozbiljnog kolegu musicara . svi strimeri idu na udicu gamakatsu worm36 vel. 3/0. resio je da ove sezone ulovi kapitalnog beluna i u obzir dolaze samo veliki strimeri
hvala oholi znace mi tvoji pozitivni komentari jer onda znam da sam uradio pravu stvar
mozda nas kolega ove sezone ulovi svog kapitalnog beluna i to bas na ovaj strimer ? ja bi posteno voleo da bude tako jer ladno vezem pet obicnih dok napravim jedan ovakav udica 3/0
izrada je veoma jednostavna ali je dug proces i zahteva dosta paznje . fazon je u tome da se vezuje po jedan snopic dlake u gornjoj i donjoj zoni udice na svaka 2-3mm . tako bokovi ostanu goli i prekriveni koncem. kada se na kraju sve pazljivo osisa dobije se konacni izgled