Strimeri za bucova

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
hvala svima  :)
i ja mislim da verovatno nece biti dobar za totalno bistru vodu ali da ce za malo obojenu biti pun pogodak. videcu ovih dana da navezem neku kombinaciju pogodnu za totalnu bistrinu  :tbumb:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Ime,bice odlican i za bistru vodu ako nije suncan dan,tj. tmurno vreme. Naravno,za rano jutro i pred sam mrak :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
vezujem strimere za jednog veoma ozbiljnog kolegu musicara . svi strimeri idu na udicu gamakatsu worm36 vel. 3/0. resio je da ove sezone  ulovi kapitalnog beluna i u obzir dolaze samo veliki strimeri  :tbumb:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Kao i uvek odlicni. Moracu jednom i ja da se potrudim i da vezem kojeg.

sent from my brick from the wall

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
hvala oholi  :tbumb: znace mi tvoji pozitivni komentari jer onda znam da sam uradio pravu stvar  :)

mozda nas kolega ove sezone ulovi svog kapitalnog beluna i to bas na ovaj strimer ? ja bi posteno voleo da bude tako jer ladno vezem pet obicnih dok napravim jedan ovakav  :doh: udica 3/0

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ovakav sa srebrnim bokovima bih bucku servirao kod mene na moravi... A za pajku braon zlatne nijanse

Vrh je strimer

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
I nema na cemu sale :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Odlicni bas. Jesu li teski za rad? Iskren da budem nisam siguran da znam kako se rade

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
izrada je veoma jednostavna ali je dug proces i zahteva dosta paznje . fazon je u tome da se vezuje po jedan snopic dlake u gornjoj i donjoj zoni udice na svaka 2-3mm . tako bokovi ostanu goli i prekriveni koncem. kada se na kraju sve pazljivo osisa dobije se konacni izgled

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Htedoh da te pitam kako te ne mrzi da praviš onako komplikovanog strimera pa se setih da upravo pravim neke nepotrebno komplikovane popce  :doh:

Vrh Dno