Gogo je napisao(la):Uživač je napisao(la):...vampirske... ???
Smuđ brate smuđ, uhhh nisam ga vidio podugo a baš krasno tresne na perje i dlake.

Gogo je napisao(la):Uživač je napisao(la):...vampirske... ???
Smuđ brate smuđ, uhhh nisam ga vidio podugo a baš krasno tresne na perje i dlake.
Djole je napisao(la):Jel ono u kutici neki plavi poper?
zvezdan je napisao(la):Đole to je ova zezalica,zaboravio sam mu ime,inače na ovo je udarao sitan bucov,krupan retko.Sebastiane,mala pomoć u vezi imena!
Mr.Zakula je napisao(la):Djole je napisao(la):Jel ono u kutici neki plavi poper?
Mislim da je to policeloncki Gurgler,odlicna muva za salt/fresh/warm water musicarenje.
Telo i rep muve mogu da se prave od raznih materijala i u raznim nijansama,naravno,dok ledja i "glava" moraju da se prave na ovaj nacin,od policelona da bi muva bila Gurgler kreacija.
Evo kako izgleda (slika je sa neta)...
Gogo je napisao(la):Mr.Zakula je napisao(la):Djole je napisao(la):Jel ono u kutici neki plavi poper?
Mislim da je to policeloncki Gurgler,odlicna muva za salt/fresh/warm water musicarenje.
Telo i rep muve mogu da se prave od raznih materijala i u raznim nijansama,naravno,dok ledja i "glava" moraju da se prave na ovaj nacin,od policelona da bi muva bila Gurgler kreacija.
Evo kako izgleda (slika je sa neta)...
Mr. Zakula jel ovo tvoja kreacija, mislim izvedba, rado bih s takvim ganjao štuke po mojim barama, imao sam par situacija kad bi ovo čuda pravilo, nisam ga još radio , a ne čini mi se kompliciran.![]()