Strimeri za bucova

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Imitacija velikog letnjeg kedera!Kad se Dunav izbistri,keder dobija finu,modru boju!Ovaj strimer je namenjen velikim dubinama ispod elektrane!

Prilozi

• letnji keder.jpg
    letnji keder.jpg
    63,3 KB · Pregleda: 136

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Ko da je živ! Jel ovo imas ispod neki crveni detalj ili tako ispala fotka?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
evo, sinoč sam i ja jednog navezao za sledeči susret sa mojim jezerskim bucovima, tj. kada opet naletim na njih. Sutra po svoj verovatnosti idem na reku pa ga možda i tamo iztestiram.

Ovde se radi opet o učkur materijalu, zeleno, crveno i belo pa onda još marker i samolepive oči "hand made" + kristal fleš chartreuse. Jedva 5cm. Za mene je to več mikro strimer  :hammer:

Prilozi

• bunk-grga.jpg
    bunk-grga.jpg
    76,8 KB · Pregleda: 135

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:) drago mi je da ti se pokazao kao dobar. Nadam se da ce se i ovim mojim dopasti.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
lazza je napisao(la):
Jel ovo imas ispod neki crveni detalj ili tako ispala fotka?
To je crveni poliester,imitacija škrga,i on se prvi veže na udicu!Fenomenalno izgleda taj detalj kad strimer radi u vodi!Prozirni strimer sa crvenim detaljem!

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Odlicni bunkeri, samo jos da pocnu da vataju  :doh: ;) ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ej kuzmo, moj je vec ulovio, kolega "tomosrajder" ga vec krstio na bucovu...a ja konacno malo u pauzi dok sam bio na reci probao da vidim kako to zaista izgleda u tekucoj vodi....kad ne bi znao da sam ga ja uradio mislio bi da je malo pravo bandarce, bas kako zvezdan kaze, ponasa se i izgleda kao pravo ribce, u reci je to jos izrazenije nego npr. na jezeru gde ja moram da mu dam zovot do mu tok reke odma udahne tu zivahnost....fantazija. Probavo sam ih i u jednom potoku u mojoj blizini ali je to prebrzo. Danas sam bas vidio ono sto je zvezdan opisivao. Malo sam se igrao, vodio ga ovako i onako, ma fenomenalna imitacije. Imam jos par komada od prije koje sam samo navezao i bacio u kutiju, danas cu ih malo jos doterati i markerom dodatno oziviti :)

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  Ocekujem uskoro i foto izvestaj nekog buckastog bucka  :tbumb:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Ljudi,lovostaj je istorija!!!!sad mogu da planiram izlaske na srebrnu junacinu,mozda naj zahvalniju ripcinu koja se da musicariti nasim kanalima......njegov udarac koji istresa stap iz ruke,dril,otimanje i borba do zadnjih atoma snage......fenomenalna riba!idem ovih dana!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Za mutan Dunav!

Prilozi

• zutac.jpg
    zutac.jpg
    167,1 KB · Pregleda: 157

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam naleteo na mnogo dobru tirkiznu boju za leđa strimera!

Prilozi

• 6.jpg
    6.jpg
    102,3 KB · Pregleda: 113
Vrh Dno