Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
evo, sinoč sam i ja jednog navezao za sledeči susret sa mojim jezerskim bucovima, tj. kada opet naletim na njih. Sutra po svoj verovatnosti idem na reku pa ga možda i tamo iztestiram.
Ovde se radi opet o učkur materijalu, zeleno, crveno i belo pa onda još marker i samolepive oči "hand made" + kristal fleš chartreuse. Jedva 5cm. Za mene je to več mikro strimer
To je crveni poliester,imitacija škrga,i on se prvi veže na udicu!Fenomenalno izgleda taj detalj kad strimer radi u vodi!Prozirni strimer sa crvenim detaljem!
ej kuzmo, moj je vec ulovio, kolega "tomosrajder" ga vec krstio na bucovu...a ja konacno malo u pauzi dok sam bio na reci probao da vidim kako to zaista izgleda u tekucoj vodi....kad ne bi znao da sam ga ja uradio mislio bi da je malo pravo bandarce, bas kako zvezdan kaze, ponasa se i izgleda kao pravo ribce, u reci je to jos izrazenije nego npr. na jezeru gde ja moram da mu dam zovot do mu tok reke odma udahne tu zivahnost....fantazija. Probavo sam ih i u jednom potoku u mojoj blizini ali je to prebrzo. Danas sam bas vidio ono sto je zvezdan opisivao. Malo sam se igrao, vodio ga ovako i onako, ma fenomenalna imitacije. Imam jos par komada od prije koje sam samo navezao i bacio u kutiju, danas cu ih malo jos doterati i markerom dodatno oziviti
Ljudi,lovostaj je istorija!!!!sad mogu da planiram izlaske na srebrnu junacinu,mozda naj zahvalniju ripcinu koja se da musicariti nasim kanalima......njegov udarac koji istresa stap iz ruke,dril,otimanje i borba do zadnjih atoma snage......fenomenalna riba!idem ovih dana!