Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
u secanje na strimera kojeg sam dobio od zvezdana, probao sam i ja da napravim jedno bandarce. To bandarce od zvezdana super se pokazao kao mamac za bucova.
Nisam vas davio deset dana sa poliesterskim strimerima :,ali danas sam spremio jednog na udici dugog vrata!Dobre su one kratkog,ali volim da imam za bucova i klasične dugovrate od tanke žice!Ove su se pokazale fenoenalno prošle sezone,posebno za male bucovske gurglere i zonkere od polarne lisice!Sad idem na bunkere pa ćemo videti!
Ovo gore je original EP fiber koji sam našao na ukrasnim kesama u maloj radnji u kojoj ponekad ni piva nema!Donji beli deo strimera je poliester!Udice su neke Đoletove,prošle godine sam ih probao i ubica su za bucova!
Čini mi se da je bucov postao veoma oprezan,voda se pomalo bistri pa mu suviše detalja na strimeru smeta!Jedan osiromašeni strimer od ep fibers,bez očiju i fleša!