STRIMERI ZA SMUĐA

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Hoću brate,samo da uhvatim period kad mi klinac spava,jer svi ovi strimeri nastaju u nemogućim uslovima,i njihovo vezivanje traje i po dva sata,jer se u međuvremenu borim sa svim hirevima klinca koji mi uzima sve sa stola!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Video sam ovu foru sa marabu okom na netu!Ne izgleda loše,samo treba čovek da ima kvalitetna marabu pera!

Prilozi

• marabu oko.jpg
    marabu oko.jpg
    111 KB · Pregleda: 684

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
koja je svrha udica sa dugim vratom kad vezes materijal na pola vrata, jel to neka fora ili onako

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nema nikakve fore!Boljih udica za smuđa  nema,a pošto je udica prilično dugog vrata,ne postoji boilji način da se ovakvi materijali vežu a da se ne petljaju oko udice,a da ujedno slobodno lelujaju i izazivaju smuđa!Uz sve to,slobodan deo vrata vuče strimer na dole,pa sve to ima lepu džig akciju!

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  ... a i na slobodnom delu vrata moguće je navući magic head po potrebi

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Izuzetan rad Zvezdane, baš mi se dopada ovaj i to BAŠ BAŠ

index.php
:tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Pa gde si bre ti Seb,nema te kao plate :doh: Evo ga još jedan!

Prilozi

• bunker.jpg
    bunker.jpg
    100,9 KB · Pregleda: 240

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ih zvezdane, "pokvarili" te oni "mornari"  ;)

:tbumb: :tbumb: :tbumb:

pa vec sam pisao da mi crko kompijuter i sada kako gde stignem na neki pc ja kradem vreme :D

a i radi se mnogo pa nemam vremena skoro za nista, zivo cudo da mi je uspelo zavrsiti onaj DH pre maja.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Malo pre sam se vratio iz setnje sa jezera. Setao sam psa. Poneo sam sa sobom baterijsku lampu da malo pregledam sta se desava u vodi pod obalom. Predivne ribe sam mogao da vidim. Jedna stuka je bila bas debelo preko metar I vrlo mesnata. Ali ono sto me je posebno odusevilo je prisutnost smudja kakvih ranijih godina nije bilo uz obalu u takvom broju I tih dimenzija. Bili su to komadi od 5 do 8kg. Tako da moju staru kolekciju strimera za stuku od 15cm komotno mogu da bacam i njima ;) Samo se nadam da kada krenem na njega nece da se drzi dubina kao ranije. Ipak malo mi mrsko cackat teren na slepo ali pronasao sam mesta gde se kriju I ti veliki preko dana :)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
sebastian je napisao(la):
... Ali ono sto me je posebno odusevilo je prisutnost smudja kakvih ranijih godina nije bilo uz obalu u takvom broju I tih dimenzija. Bili su to komadi od 5 do 8kg...

Ovde se još nije izmrestio!!! Vrlo je moguće da se i ovi tvoji tek spremaju, a mresti se u granju i korenju, tzv. gnezdima uz obalu...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Definitivno se spremaju za mrest. Na dunavu sam jos kao tinejdjer pomagao lokalnom rd-u u postavljanju takvih gnezda. Ovde na jezeru imaju svoja mesta a ovde sto sam ih ja pronasao je cistina bez I jedne grancice. Tu sam u ovo vreme mogao ranije da vidim samo one komade do oko 2kg. Ovo sada me je impresioniralo. Ali moram za njega cekati otvor sezone :) samo neka se on izmresti u miru.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
U rezervatu postoje I prirodna mesta sa gustim korenjem uz obalo I tamo se da videti prelepe primerke smudja kada je u mrestu a isto tako I soma kada je u mrestu.

gjors

Junior member
Učlanjen(a)
16.11.2008.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Ovo je moja nova cucla glava koja radi fenomenalno.Gumena cucla,pljosnata ne obla,u svakoj apoteci ih ima a ludilo su za smuđa.
Ovo sa cuclom mi se dopalo no neznam kako ucvrstis cuclu ,ja sam napokon nasao pravu poziciju za musicarenje smudja (bar se nadam) i vezao sam nesto na tvoju foru da li je lovno vidjet cu kad ponovo izadjem do jezera
DSC02518.jpg
DSC02519.jpg
pozdrav Gjors

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Izbušiš rupicu posred isečene cucle i u toku ribolova samo namakneš na okce strimera!

Vrh Dno