Strimeri za stuku

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Čini mi se da sam se malo preračunao kada je veličina tela u pitanju u odnosu na udicu. Ali probaću ga u svakom slučaju.

Prilozi

• fly234.jpg
    fly234.jpg
    76 KB · Pregleda: 244

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lep je, mada najiskrenije bi ja uradio mnogo večeg na takvoj udici

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Treba mi neki savet sto se tice strimera za stuku... Jeste da joj bas i nije vreme, ali me je prekjuce par puta prestravila jedna metrasica dok sam musicario klena iz camca, jednom se cak i celom povrsinom tela izbacila iznad povrsine, pa me podstakla da je probam... I tog dana sam ima 2-3 strimera koje sam dobio, ali me je iskreno bilo strah da ih bacim  :D
Evo jednog mog pokusaja od pre, probacu ga veceras... Ocenite, pa mi recite sta bih trebao da promenim, popravim, predlozite neku boju, da li mozda da ne stavljam olovnu glavu na nekom sledecem i tako...

DSCN0925.jpg

DSCN0926.jpg

Znam... izgleda kao moj prvi strimer... sto i jeste  :blush:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
a to je strimer ?  :D

Šalim se malo ,ne zameri ,moraćeš malo više da se potrudiš a pre svega ostalog da nabaviš potreban materijal za izradu normalnog strimera. Perje vrabaca ,golubova i ostalih sličnih ptica nemoj da koristiš .Ima na sajtu dosta lepih strimera za štuku pa malo prelistaj ,kako i šta ..takodje na YouTube 'u imaš i Step by Step svih tih strimera....

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
To je bilo najbolje sto je moglo da se izvuce od svih materijala koje imam ovde i to na udici 6 (najveca koju imam)... Ne bavim se teskim musicarenjem, ali eto, voleo bih da probam... Ako uspem da nadjem materijale i camac (koji sam malo pre izbusio, MALER) sigurno cu poceti ozbiljnije da musicarim stuku.. U svakom slucaju hvala, Sone...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Druže par saveta za materijal
Zonker stripps (zec ) obavezno - sa ovim si rešio sve probleme oko štuke ,moje mušičarenje štuke se svodi u 90% na strimerima od Zonkera .kesica ti je oko 300 din tj 3 eur'a ,uzmi par boja ,belu,žutu,crvenu i eventualno pink i to je to,vezivanje je takodje prosto , nema greške ..

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Šone je napisao(la):
Druže par saveta za materijal
Zonker stripps (zec ) obavezno - sa ovim si rešio sve probleme oko štuke ,moje mušičarenje štuke se svodi u 90% na strimerima od Zonkera .kesica ti je oko 300 din tj 3 eur'a ,uzmi par boja ,belu,žutu,crvenu i eventualno pink i to je to,vezivanje je takodje prosto , nema greške ..

:D :D :D :D 
Nisi izdržao ha Šone  :hammer: :hammer: :hammer:

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Ma lako bih ja Sone da imam gde da ih kupim, nego sto moram da predjem 100km do prve normalne musicarske prodavnice...  :'( Ali dobro, snaci cu se ja vec.
A sto se boje tice, obavezno uzimam pink, prica se da neki Sone razbija stuku pink zonkerima, pa da se proba i to :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Jao Gogo ,Gogo ,uhvatio si me  :hammer:

Xfactor ,nebih voleo da reklamiram sada odredjene shopove ali imaš prijatelju On-line prodaju opreme za mušičarenje i Fly Tying materijala ,možda je lakša i dosta jeftinija opcija ..

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Xfactor je napisao(la):
Ma lako bih ja Sone da imam gde da ih kupim, nego sto moram da predjem 100km do prve normalne musicarske prodavnice...  :'( Ali dobro, snaci cu se ja vec.

Ајде омладинац, пошаљи ми на ПМ податке и адресу да ти пошаљем нешто длака и перја за стримере.  Ако не зајебе КФОР па покупи на улазу.

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Ma u redu je Sone, ne obracaj paznju na to  ;)
Rancicu, hvala u napred...

Vrh Dno