Strimeri za stuku

Max

Junior member
Učlanjen(a)
17.01.2009.
Broj reagovanja
0
Hunter je napisao(la):
meni nije jer nema trgovine koja prodaje musicarski pribor na kilometre od mene,a i cjevcica od stapica za usi posluzi kolko mi treba i jeftinija je.najlovniju muhu za dravu vezem iz ruke ,a treba mi bilo kakvo manje bjelo pero i malo bjelog konca...nema pastrva,lipljana i bistre vode...
Šima pa kako to da ti nemaš opreme kod sebe u radnji, trgovina ti puna Prologicovih silikonaca (od Olivarija ), a oni drže i 80% svega što je vezano za mušičarenje u Hrvatskoj, daj jebote nabavi nešto, nemoj biti pizda pa forsirati samo varaličarenje, pa i ti si mušičar zar ne ? Ti bi mogao biti i centar za nabavku mušičarske opreme za ovaj naš dio Hrvatske, nemoj da mi Slavonci moramo ić u Zagreb po te stvari, kad se već baviš prodajom ribičke opreme potrudi se malo i nama mušičarima u korist. Ja čuo da tamo ima svega, djeluj kolega !

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Max, pusti Huntera, dođi do mene imam opreme i materijala za 10 ljudi (blago meni) ali znaš uvjet, moraš naučiti puštati ribu inače ... :nowink:

Max

Junior member
Učlanjen(a)
17.01.2009.
Broj reagovanja
0
Gogo je napisao(la):
Max, pusti Huntera, dođi do mene imam opreme i materijala za 10 ljudi (blago meni) ali znaš uvjet, moraš naučiti puštati ribu inače ... :nowink:

Jebiga Gogo, pa rekao sam ti da ja volim ribu (jesti) ne mogu ja to puštati, nije ljudski, em je bodem pa onda još da je puštam. Pa ovako je humanije, što ulovim pojedem.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Max je napisao(la):
Gogo je napisao(la):

Jebiga Gogo, pa rekao sam ti da ja volim ribu (jesti) ne mogu ja to puštati, nije ljudski, em je bodem pa onda još da je puštam. Pa ovako je humanije, što ulovim pojedem.

E onda pinklec na rame pa u lepi Zagreb grad, od mene možeš dobiti samo gripu i (-) .

P.S. a ja još mislio da za tebe ima nade :(

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Max je napisao(la):

Imas sasvim sigurno jednog istomisljenika na forumu, cak su vam i nickovi slicni :D, razlikuje se samo jedno slovo.

Max

Junior member
Učlanjen(a)
17.01.2009.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Max je napisao(la):

Imas sasvim sigurno jednog istomisljenika na forumu, cak su vam i nickovi slicni :D, razlikuje se samo jedno slovo.

Pa šta ste vi ovdje ostali svi vegetarijanci ili mučitelji riba ili šta, u Eeropi važi pravilo (bar u nekim zemljama) čim uhvatiš odma maljem u glavu, nema tu bockanja i puštanja. Kad uskoro budemo svi u Europi moraćete se prilagođavati a ja sam već u tom filmu.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Max je napisao(la):
simpson H je napisao(la):
Max je napisao(la):

E vidis bas zbog takvik interpretacija pogresnih meni se i gadi Evropa.

Pa šta ste vi ovdje ostali svi vegetarijanci ili mučitelji riba ili šta, u Eeropi važi pravilo (bar u nekim zemljama) čim uhvatiš odma maljem u glavu, nema tu bockanja i puštanja. Kad uskoro budemo svi u Europi moraćete se prilagođavati a ja sam već u tom filmu.

E vidis bas zbog takvih pogresnih interpretacija  meni se i gadi Evropa. Prvo treba da navedes podatke GDE to u Evropi vazi pravilo "odma maljem u glavu" jer po tebi izgleda postoje dve Evrope.

Max je napisao(la):
ja sam već u tom filmu.

Mozda u crtanom filmu?

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Max, mislis verovatno na privatne vode gde se vadi 3-4 komada i mars kuci?!  To nema veza sa nikakvom evropom , vec sa vlasnikom vode.

gjors

Junior member
Učlanjen(a)
16.11.2008.
Broj reagovanja
0
Evo od ove godine i zabrane C&R na rijekama u Norveškoj u ribolovu lososa  :whistle:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
gjors je napisao(la):
Evo od ove godine i zabrane C&R na rijekama u Norveškoj u ribolovu lososa  :whistle:
Pa sigurno im je i svijest na tom nivou, a riblji fond toliki da si to mogu priuštiti ili ? O čemu se točno radi ?

gjors

Junior member
Učlanjen(a)
16.11.2008.
Broj reagovanja
0
Pa koliko ja znam društvo za zaštitu životinja je reagiralo na fotke puštanja riba i napravili su studiju o traumatizaciji lososa prije mrjesta,(navodno losos koji biva uhvaćen odbija se mrjestiti) a krivicu o smanjenom mrjestu prebacili su na ribiče točnije na C&R, jednostavno rečeno zabili su se ribiči autogol jer ja osobno smatram da razlozi umanjenog mrjesta jesu lososi koji su pobjegli iz ribogojilišta(priča ide do toga da je jeftinije pustiti svu ribu iz zaraženog kaveza u more nego sanirati štetu)

H

humphrey

Guest
istresirani losos i bajata goveda :D :D :D Pitam se sta misli kolega Mixy o ovome ?Sve uhvacene ribe nisu se mrestile?Jeli to tacno i dokazano Gjors?

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ovo je otišlo ne u off topic, nego u off tri p.... materine ! Alo društvo, Max,Gjors i ostali daj da se vratimo na temu strimeri za štuku.

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
Jesam i nisam (uvijek u zadnji trenutak vežem), ali zato sam sasvim napaljen na početak sezone, nakon prošlogodišnjih prvih ulova i spoznaje koliko je mušičarenje štuke atraktivno. Ponovio sam se u sklopljivu košaru za strunu, koja će mi vjerujem na pojedinim mjestima ribolov učiniti ugodnijim. Tko još jedva čeka 1.4.?

Vrh Dno