Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kuzma ovaj ti prolazi "bez jebemti" i za štuku i za velike bandare i za smuđa, a vejrujem da ga ni morske nemani ne bi zaobilazile. Dugo mi nij neki strimer ovako "zapeo" za oko, prva liga brate
Da, baš zanimljivo...nego bata Šone probaj clousera Half and Half sa onakim repom ko mojim...bucktail i umesto perja -glowetail
To sam i ja spremio mojim jezerskim smuđevima kako se samo pre nisam toga setio ali ok, sledeče sezone ču im ga pokazati odmah posle mresta :lol: (osim ako ne budem zatrpan obavezama u tom vremenu kao i uvek).
Kuzma ovaj ti prolazi "bez jebemti" i za štuku i za velike bandare i za smuđa, a vejrujem da ga ni morske nemani ne bi zaobilazile. Dugo mi nij neki strimer ovako "zapeo" za oko, prva liga brate
fala bata Gogo, toliko je lep jer je radjen sa posebnim emocijama-pala mi na pamet nešto bivša riba iz srednje škole dok sam ga moto, nezmam ni ja zbog čega.
danas sam ga provlačio kroz vodu i deluje nenormalno dobro. skromnog je izgleda i nema nikakvih preterivanja na njemu, oblik i boja su pogodjeni samo tako. glavna fora je sto u vodi deluje mnogo mnogo manje, kao da je jedva vidljiv. mislim da ce biti dobar za bistru vodu