Strimeri za stuku

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  bre Mito, ja mislio da ces ti prvi provaliti kako je potencijalno ubitacan i skladan, a ti vecito nezadovoljan

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Kuzma ovaj ti prolazi "bez jebemti" i za štuku i za velike bandare i za smuđa, a vejrujem da ga ni morske nemani ne bi zaobilazile. Dugo mi nij neki strimer ovako "zapeo" za oko,  prva liga brate  :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Malo sam se nešto smarao sa strimerima za štuke ,Ideja za rep od prvog  strimera je Sebastianova ,jedva čekam da ga testiram ..

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Da, baš zanimljivo...nego bata Šone probaj clousera Half and Half sa onakim repom ko mojim...bucktail i umesto perja -glowetail ;)

To sam i ja spremio mojim jezerskim smuđevima  ;) kako se samo pre nisam toga setio  :doh: ali ok, sledeče sezone ču im ga pokazati odmah posle mresta  :lol: (osim ako ne budem zatrpan obavezama u tom vremenu kao i uvek).

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Gogo je napisao(la):
Kuzma ovaj ti prolazi "bez jebemti" i za štuku i za velike bandare i za smuđa, a vejrujem da ga ni morske nemani ne bi zaobilazile. Dugo mi nij neki strimer ovako "zapeo" za oko,  prva liga brate  :tbumb: :tbumb: :tbumb:

fala bata Gogo, toliko je lep jer je radjen sa posebnim emocijama-pala mi na pamet nešto bivša riba iz srednje škole dok sam ga moto, nezmam ni ja zbog čega.
danas sam ga provlačio kroz vodu i deluje nenormalno dobro. skromnog je izgleda i nema nikakvih preterivanja na njemu, oblik i boja su pogodjeni samo tako. glavna fora je sto u vodi deluje mnogo mnogo manje, kao da je jedva vidljiv. mislim da ce biti dobar za bistru vodu
  :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Nemoj da neko nije pogledao ovaj video posvećen mojim strimerima  :bleh:  :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l7tJlP29ca8[/youtube]​

Vrh Dno