Strimeri za stuku

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
E stvarno si postao fan veštačkih materijala. Čak si i grizli pero petla iz Deceivera napravio od sintetike (moglo bi da bude malo više konusno :D).
Nego, sviđa mi se, više od klasičnih PP-enskih.

Ti ko da si znao. Na putu su mu ta pera pa cemo da vidimo danas kad mu stignu kakav ce striemr da mu bude  :)

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Opet jako dobar strimer Zvezdane!!!  :tbumb: Koja je udica u pitanju?

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ha,ha,iako ovi prirodnjaci,bata Đoša i Mita,pokušavaju da me vrate na stare staze,zov plastike je suviše jak!Udica je Gamakatsu worm,veličina 1,jaka i velika udica.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
fin fin :tbumb:

Kada stignu perca obavezno da probaš kombinaciju sintetike i natur materijala. Meni se baš jako dobadaju takve kombinacije. U vodi isto deluje fenomenalno. Ovakva kombinacija (deceiver) sa ovako postavljenim perom se meni posebno dopada. Flatwing u kombinaciji sa sintetikom su isto jako zanimljive imitacije npr. kao sto sam ovoga radio LINK.

Evo jednog mog deceivera u kombinaciji sintetike i prirodnih materijala.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Flašabu bunker!
Моћан... пробај да вежеш такав исти на савијеној удици и форсирај за смуђа.
П.С
Занам да имаш више искуства за смуђа али пробај ;)

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Заборави да напишем :doh:
Обавезно што тежу (масивнију) удицу.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Dobar strimer Seb!
Ova udica je u klasi teških jer je izrađena od prilično debele žice.Dobra udica,jaka!

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
    ... za prolecne plicake
kaf tejl
zuti grizli sedlo
kraft fur u zutoj, sartre, crvenoj i maslinastoj boji

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
uff ovi su stari... testirali ih na Joci jos u januaru ove godine... kasnije ih nesto nismo ni forsirali.. mozda smo ih par puta zabacili.. nemam pojma zbog cega kad su se super pokazali.. ljubi nije trebalo puno da na ovog pink u kombinaciji sa extra fast sinking strunom isprovocira 2 ribe na napad.. po debelom minusu... kada su se ledili i provodnici i struna

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
svaka čast, strimeri su prva liga...imao sam i ja nešto takvih ali nisam ih nešto forsirao...imao samo jednu štukicu od oko 60cm na strimer sa takvom glavom i telom od slinkya. Dali ste mi malo motivacije da sledeče sezone malo izforsiram i takve imitacije (samo da ne zaboravim :lol:).

Vrh Dno