Strimeri za stuku

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
U rekama ovakve stvari dođu nejlepše do izražaja  jer vodeni tok radi svoje a u stajačim vodama je ionako vođenje strimere uglavnom veoma isprekidano sa kratkim potezima gde vibracije ne mogu uvek baš doći do izražaja kao šti je to npr. kod voblera koji se uglavnom konstantno vuku malo večom brzinom nego što se povlaču strimeri i stajačim vodama. Nije da ne radi ali nije toliko izraženo kao na rekama. Na takav način sam več imao par štuka na jezeru mada bi ih dobio  i bez toga dodatka ;)

Sendenca

Junior member
Učlanjen(a)
14.12.2008.
Broj reagovanja
0
Dobro mi rece. danas sam zujao po marketima i jedva sam nasao ovakve providne, ali su bili precnika oko 5cm. Nisam ni hteo da ih uzmem. izgledaju ko lavori.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Kinezi, batice, kinezi.
Svaka druga njiihova krpena igračka ili nešto što liči na privezak ima taj prilepak za kačenje.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Чули смо се, рече да има нешто за мене.

Sendenca

Junior member
Učlanjen(a)
14.12.2008.
Broj reagovanja
0
Ima jos kod mene spremljeno. Nisam mogao od jednom da farbam sve boje.
Ja vama materijale, vi pravite strimere, prodamo ih i pare ulozimo u akcije G-Loomis-a. Posle idemo u Patagoniju da pecamo. :drool:
Nasao sam ove prilepke. Nista bez Kineza!!!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ala si ih picnuo  :tbumb:

vidim bata šone se priprema za najlepši oblik mušičarenja (DRY-FLY)  ;) ako, ako, tu je i najviše adrenalina, spektakularnih napada...jedino kompletno uveti na vodi moraju biti pravi.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Šone is back! Dobre muve pogotovu prva roze devojcica  :tbumb:

jeprli

Senior member
Učlanjen(a)
26.01.2011.
Broj reagovanja
1
Uf Sone taj Pink Faggot ce sigurno da hvata, po uzoru na dahlberg divera  :tbumb:

Evo dva moja, bez zastite, druga runda ce da bude sa zastitom...

2udx2tu.jpg

kc0avt.jpg

Zec, marabu pa rakun, vugla od kanapa pa epoksi preko, udice gamakatsu executive 2/0, a sve to uvezano sa kevlarom. Nisu toliko perfektni ali imaju odlicno kretanje u vodi sto mene najvise zanima.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Da 100% ima da love ,prave kombinacije boja a i sigurno lepo pulsiraju u vodi sa tim izborom materijala !Savet je da  Jedino možda udica treba da bude malo veća ..

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Dobar ti eksperiment...samo nastavi da eksperimentises.

Vrh Dno