Struna

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
Toliko toga ima napisano, oba su dobra kanapa glavne ralike su u duzini glave, kod Ria je duza glava, tako da na kratke distance dodje kao DT, ja sam skoro uzeo SA med WF 5 koji koristim sa stapom Sage flight klase 5 i nisam zadovoljan kako je legao na stap, mislim da bi isti kanap ali klase 6 bolje legao na stap...

Toliko toga ima objasnjeno, jos da si procitaooo gde bi ti bio kraj :hammer: :hammer:

Rio Gold 14.5m glava, MED 21m i kusur ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Milane mislim da je greska.. Rio 14,6m a MED oko20-21m ako pricamo o kanapu #6

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
i za sestice je sustina ista, Rio G T ima duzu glavu od  SA MED-a...
http://www.rioproducts.com/fly-lines/freshwater/specialty/rio-gold-tournament/
http://www.fishwest.net/flyfishing/product/SA30MSED.html#.VJ1L3p8DUA

Ocigledno ne mislimo na iste kanape, mislim da je Neba mislio da karakteristike kanapa za daleki izbacaje... ovde se radi o Rio gold turnament i SA med...
Ne vidim svrhu zasto uporedjivati Rio gold  i SA med

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Gde ti vide Tournament da je neko spomenuo??' ja sam pricao o obicnom Rio Gold-u sta ce mi Tournamnt na stapu od 8 fita #4 I to na Gracu gde da se razmasem za toliko dugu glavu?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa nismo uporedjivali nego se Neba ubacio Sa MED-om..pricamo o CTS MX-u 8 fita #4 I struni primerenoj njemu koja bi nasla svoju primenu na Gradcu, Limu, Ribniku

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ok
Nisam citao gore sta pise, procitao sam samo poslednji post, tako da nemam pojma sta si ti pisao iznad. A i generalno moj odgovor nije bio upucen tebi nego Nebi...
Na osnovu njegovog pitanja sam zakljucio da ga interesuju karakteristike kanapa za daleki izbacaje...
Ok ja sam pogresio, a mozda je Neba stvarno mislio na rio gold turnament, jer realno koja je svrha uporedivati kanap za daleke izbacaje sa nekim "standardnim" kanapom...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Neba misli da uzme kanap za svoj CTS Affinity X od 9 fita I #4 koji bi bio primenljiv na Gracu a I na Drini..E sad je jebada ako uzme SA MED ne znam kako ce sa njim na Gracu a za Drinu ce mu biti ok e jedino neki kompromis pa uzme Golda da se ne jebe I proba strune I zavrsi posao

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ili Guideline Highwater ali jbg ja je nisam probao nadam se da cu u nedelju  :D

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Koji god da uzme nece da pogresi, ja pecam sa SA med i na Drini i na Gradcu i na nekom potoku najopustenije... Mislim da je vaznije kako ce kanap da se uklopi sa stapom nego koji kanap ce da koristi...

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Simpsone, daj mu neki kanap nazovi ga kako mu se sviđa da se zove i neka se smiri više  :doh:  :D

Vrh Dno