Struna

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Vi neodlucni samo spamujete forum :))))

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sto spamujem?? sto sam pitao ljude da mi predloze kanap za stap?Izvinjavam se vama ''odlucnima''

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
maricu, nemoj da me razumes pogresno i zameris ali meni se cini da si velika paljevina za pribor  :blush: bilo koji kanap da kupis ima da ti bude isto pogotovo na gradcu . koncetrisi se vise na sam ribolov jer ti je dzabe extra pribor upasovan i doteran , sims tehnologija i oprema i jos 100 muda i cuda ako ne ides na pecanje i ne hvatas ribu  ;)
jos jednom izvini i nemoj da se naljutis na mene sto ti ovo pisem ali valjda je ribolov na prvom mestu ili je meni na prvom pa mi se cini da treba da bude tako  :-\

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sasats druze ne ljutim se.Iskreno i ja sam skontao da od pribora nemam nista ako ne idem na vodu a realno nisam neki ljubitelj livade ili varijante mahanje ispred zgrade. Ali ako vec nameravam da dam neki novac za strune zelim da to bude nesto sto ce odgovarati stapu koji koristim. A i pribor sam nadam se kompletirao uskoro tako da nema kupovine narednih par godina ( bar sto se tice stapova i cekrka )  :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ja bi ti pomogao oko izbora ali stvarno se ne razumem puno u strune . nemam prilike da vidim uzivo mnogo kanapa a iskreno i ne bavim se mnogo tom problematikom  :) jel znas kako sam ja kupio novi kanap za narednu sezonu? imao drugar novu sesticu viska . cena mi je odgovarala kao i boja glave , a procitao sam na sajtu da je tezak i da dobro puni brze stapove . odluka doneta za tri minuta a nisam ga ni probao :D
imas jedinstvenu priliku da probas nesto pre kupovine i jednostavno izaberi onu koja ti lepo puni stap . za reku gradac i pecanje na suve i nimfe bitno ti je da ti struna puni stap na kratkoj distanci . od tri probana jedan mora da odgovara i resio si problem  :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I ja sam svoju prvu Vision Attack uzeo na nevidjeno i odradila je posao pune 4 godine. Sledecu Rio Gold sam uzeo na preporuku za stap koji sam tad imao i bila je brutalna u odnosu na Attack nebo i zemlja, i opet jedan Rio Gold i sad moram da uzmem za 2 stapa dve razlicite strune..jbg..

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Milan VB je napisao(la):
Ok
Nisam citao gore sta pise, procitao sam samo poslednji post, tako da nemam pojma sta si ti pisao iznad. A i generalno moj odgovor nije bio upucen tebi nego Nebi...
Na osnovu njegovog pitanja sam zakljucio da ga interesuju karakteristike kanapa za daleki izbacaje...
Ok ja sam pogresio, a mozda je Neba stvarno mislio na rio gold turnament, jer realno koja je svrha uporedivati kanap za daleke izbacaje sa nekim "standardnim" kanapom...

Napravih konfuziju  :D
mislio sam bas na "normalne" kanape,a ne na tournament verzije
obican Rio Gold i Obican SA MED!

ono sto me kopka jeste kako se SA med pokazuje pri kracim distancama,s'obzirom na duzinu glave
pa da izvazem koja je od te dve strune je primenljivija za vecinu pecaroskih situacija
a kao i znacajan faktor sam pitao za trajnost jedne i druge

al dobro ja se inace lako odlucim,nego kako Maricu pomoci  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
maric je napisao(la):
Neba misli da uzme kanap za svoj CTS Affinity X od 9 fita I #4 koji bi bio primenljiv na Gracu a I na Drini..E sad je jebada ako uzme SA MED ne znam kako ce sa njim na Gracu a za Drinu ce mu biti ok e jedino neki kompromis pa uzme Golda da se ne jebe I proba strune I zavrsi posao

Ne citas ni malo forum jbt,,i ti si odlepio totalno udario ti REC u glavu.. I Maric se lako odlucuje veruj mi.al volim kad imam mogucnost da probam vise struna :)

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
ja sam hteo da licno odgovorim Milanu  :D
a procitao sam sta si napisao  :D

Ih sad kad mazim REC kuci odma mi je lakse  :hammer: lakoca,zavrsna obrada i 3put skuplje od onih koje isto zavrsavaju posao  :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
@ricMa....A ovaj????Moze??

http://www.cabelas.com/product/Fishing/Fly-Fishing/Fly-Lines-Backing/Lines-Backing|/pc/104793480/c/104721480/sc/104338980/i/105553080/Sage174-Ultimate-Performance-Taper/1884292.uts?destination=%2Fcatalog%2Fbrowse.cmd%3FN%3D1102366%26WTz_l%3DSBC%253BBRprd1273729

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ne moze jer ne moze da otvori stranicu  :p :p :p a I narucio sam vec od jednog COVE  ;)

Vrh Dno