Struna

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ma sve sam zeznuo....Sage struna....WF....vidju na Cabelasu jel ostalo toga jos, pa zovi USA pajtosa da ti pazari, nece se baci a i leba ne iste  :bye:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ma ima i na Bezaniji  :nowink: nego polovnjaca...mada pazena i mazena...al nije na prodaju...tu je u prednosti ova sa Brda  :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ortak još ne prima keš al kad počne onda će Bog da nas vidi :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Ortak još ne prima keš al kad počne onda će Bog da nas vidi :)
trenutno na stanju imam nekoliko tih Doloresa  :nowink: pa sad ako treba sta, da ne pretekne  :yeswink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Cuvaj pare trebace nam kad odemo u penziju, znas I sam koliko su male penzije u Srbiji. I nadam se da cu ove godine dobiti te strune od doticnog gospodina  :D

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Zna li neko od vas koji je ovo kanap?
Drugih oznaka nema.

2diq8lz.jpg

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Eko zasto je bitno koji je to kanap kad drzava u kojoj je napravljen ne postoji vec 20 godina. Jos cisto sumnjam da je proizveden neposredno pred razlaz Ceske i Slovacke vec minimum nekoliko godina pre toga. Koliko lud treba da budes da razmisljas o njemu :D

Eventualno ako si mislio da susis ves na njemu ali i tada oprezno :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ovaj kanap je tonuci i nekada je bio jedini koji se mogao nabaviti . uz prvi stap koji sam kupio , neki starinski silstar , sam dobio cekrk i ovakav kanap tamno zelene boje  . posto sam tada pokusavao da pocnem sa musicarenjem i nisam imao blage veze , veoma malo sam ga koristio i uglavnom mi je pribor skupljao prasinu . zato ne bi mogao vise da kazem o ovom kanapu , jedino se secam da nije plivao

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Video sam i jednoj radnji, neko ostavio da mu se proda kanap.
Cudilo me sto na njemu ne pise nista, niti duzina kao ni koja je klasa.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
koliko ga ceni? to je sada vise kao muzejski eksponat nego sto je korisno za upotrebu

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Mislim da je 1000 dinara, pojma nemam.
Odavno sam planirao da postavim sliku ali sve zaboravim, mozda je do sad i prodat.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
ovaj kanap je tonuci i nekada je bio jedini koji se mogao nabaviti . uz prvi stap koji sam kupio , neki starinski silstar , sam dobio cekrk i ovakav kanap tamno zelene boje  . posto sam tada pokusavao da pocnem sa musicarenjem i nisam imao blage veze , veoma malo sam ga koristio i uglavnom mi je pribor skupljao prasinu . zato ne bi mogao vise da kazem o ovom kanapu , jedino se secam da nije plivao

Ista prica, ovaj kanap i stap Silstar od 3m moj prvi pokusaj musicarenja, pa ubrzo odustajanje koje je trajalo vise od 20god. :D

Vrh Dno