kad mu ja dam...onda ce uhvatiti vece...KLENAROS je napisao(la):uhvatice i one veće :yeswink:
kad mu ja dam...onda ce uhvatiti vece...KLENAROS je napisao(la):uhvatice i one veće :yeswink:
schok je napisao(la):ako si zbog ovog vezbao godinu dana,bolje da nisi ni poceo vezbati!!!evo gledam ovih dana kod mene u Novom Sadu na kanalu u sred grada,stuka se fenomenalno izmrestila...epilog...pune cuvarke stuketina od, brojkom 10 cm i slovima deset santimetara odnose se se kucama...ja i dalje imam znak pitanja iznad glave...zasto,kome,zbog cega....hocu da popizdim vise....kad ce da uniste to malo jos ribljeg fonda pa da se vise ne nerviram.... :hmmmm:
schok je napisao(la):ako si zbog ovog vezbao godinu dana,bolje da nisi ni poceo vezbati!!!evo gledam ovih dana kod mene u Novom Sadu na kanalu u sred grada,stuka se fenomenalno izmrestila...epilog...pune cuvarke stuketina od, brojkom 10 cm i slovima deset santimetara odnose se se kucama...ja i dalje imam znak pitanja iznad glave...zasto,kome,zbog cega....hocu da popizdim vise....kad ce da uniste to malo jos ribljeg fonda pa da se vise ne nerviram.... :hmmmm:
Mišo je napisao(la):Nema veze kolike su stuke (ako su vracene u vodu). Bitno je da si ti njih prevario fly tehnikom. Evo jedne sa Joce.
daj covece,pokusaj razumeti neke stvari,pricas o skidanju mraka sa ovom stukicom...pa meni je to tolika truba da se kace slike sa ovakvim ribicama,smoker13 je napisao(la):Meni je bitno sto sam skinuo mrak musicarcem kao pocetnik u musicarenju, veci ulovi ce doci vremenom... Riba je naravno vracena u vodu, nisam odneo ribu kuci zadnjih 15 godina, pogotovo ne ovakve gloce, a posto sam isto iz Novog Sada ti i ja imamo isti problem jer sam se svega nagledao na kanalima u i oko grada, to je strasno sta se radi! I zbog toga ti ne uzimam za zlo sto si ovako reagovao na moj post jer sam i ja gnevan do jaja...
Inace sto se tice musicarenja, vidim da si iskusan u tome, svaki savet mi je dobrodosao a i ako hoces mozemo i zajedno negde da masemo ili da popijemo cugu :firends:
Bas tako ce biti... Jednom prilikom sam odlepio i dao 500 dindzi nekom konju za 3 stukice i vratio ih u vodu, nemoguce je da su ljudi toliko bas gladni... Kad nema cuvara da malo prodje i vidi sta se radi tamo... :'(schok je napisao(la):ovako ce nestati i stuke na kanalu, ko Bucka![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CVlWjMpN9Hg[/youtube]
Ma imam ja volje ali da li cu imati zivaca da gledam retarde kako ih trpaju u kantu, to je vec pitanje... Ili da ponesem dosta para...schok je napisao(la):imas od prevodnice pa do kraja zaliva,svaki dan je tamane ko Bucka
ako imas volje da se zezas sa tim stukicama idi pa probaj,dok je jos ima![]()