Super Fine Fibers

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Lepo se boji ova sintetika,dva komada za velike vode!

Prilozi

• shareno.jpg
    shareno.jpg
    128,6 KB · Pregleda: 113

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
auuuuuuuuuuuuuuuuu

:respect1: :respect1: :respect1:

Daj malo detalja oko bojanja i vezanja ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Evo linka Seb gde se skupljaju slani matorci.Ja sam se oduševio nekim stvarima!
http://www.aswf.info/multimedia/flytying.html

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
E ovi su Zvezda baš ludilo mada ti to također znaš ali eto, šareni su mi su mi do sada najljepši učkuri :D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas razmišljam o pastrmkama koje često ulaze u Dunav iz rečice koja se nalazi u Rumuniji,a koja se nalazi nepun kilometar iznad elektrane!Početkom maja počinje ova pojava i traje mesec dana,a početak prelivnih polja se napuni ovom ribom u ogromnim količinama!Veliki broj riba prođe hidroelektranu i svake godine se u Kladovu uhvati po nekoliko pastrmki.Međutim,najveći broj pastrmčica se zadržava neposredno ispod elektrane gde je voda bogata kiseonikom!Veličina riba je raznolika,od onih od 100gr do kilašica!Nemam sumnji da se ove malečke često nalaze na meniju grabljivica,pa sam iskoristio priliku i smotao jednu pastrmčicu od desetak cm za svaki slučaj!Možda se neki babun od bucova i zaleti na ovo!

Prilozi

• pastrmkica2.jpg
    pastrmkica2.jpg
    136,6 KB · Pregleda: 120

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
baš je fina....ja imam isto tako nešto samo da je u žuto smešem koloritu sa malo crvenog ali od slinkya...odlična je...ja sam malo zapostavio sada učkure, udarile me neke nove ideje ali sad kada si počeo ovako da vežeš i da šaraš opet me uhvatila želja da vešem ove poliesterske strimere...svaka čast. baš su fini.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
eeeee, ljudovi...ti strimeri se po novom zove "Poliester Strimeri"  ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam iskoristio lepo vreme i osunčane obale Dunava, pa sam konačno mogao da probam ove strimere koje radim izvesno vreme od poliester fibri!Probao sam bandarče i kederče sa ljubičastim stomakom i mešavinom sedefastih i tirkiznih niti.Strimeri u vodi izgledaju fenomenalno,boje su nestvarno dobre,a u vodi je sve to transparentno pa se strimeri gotovo provide, a zadržavaju i siluetu i boju!Iako sam bio skeptičan kako će strimeri sa onako širokim siluetama raditi u vodi bržeg toka,neće li se izvrtati ili okretati,današnja demonstracija me je poptuno razuverila i odagnala sve bojazni!Strimeri idu kao strela a materijal diše u vodi kao lud.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=drBbnZczs7w[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9Hw-Fct_AN0[/youtube]

Vrh Dno