Super Fine Fibers

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Kombinacija tirkizne i crne boje za leđa!

Prilozi

• aspius bunker.jpg
    aspius bunker.jpg
    82,2 KB · Pregleda: 117

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ma jok bre brate,ja sam to počeo da vežem pre nedelju dana,Seb je pre mene to počeo da radi,a ja pravo da ti kažem od kad sam počeo da petljam sa ovim učkurima samo to i vežem.Hoću da probam neke nove stvari ove godine!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
super  :tbumb: i ja sam imao u mislima igrati se sarama ali nesto me uvatilo i motam tubice i to male  :D a njih najmanje i trebam  :doh: :D ali to mi sada zadovoljstvo stvatra.  :)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Iako ovi bunker strimerčići izgledaju slatko,ja sam bio dosta skeptičan zbog načina na koji to radi u vodi.A onda sam probao u kadi.Nemam reči kako dobro rade,čak i u beloj kadi izgledaju fenomenalno,mogu samo da zamislim kako će izgledati u vodama Dunava!Toplo preporučujem svima da imaju u kutijama.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
više mi je dosadilo da idem za vama dvojcom i pišem extra ,jebiga ali stvarno su extra .. :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ha,ha,ha,dobar si!
Jel znaš da sam, dok sam mahnit po pitanju ovih učkur materijala, razmišljao kako bi to čučalo na gurglerima!Na udici neka podšišana silueta ovih beli fibri a crni policelon za leđa,obrađen upaljačem!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ajde kada ga navezeš bacaj sliku ,usout baciću se u potragu za ovim učkurima...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@Šone, "više mi je dosadilo da idem za vama dvojcom i pišem extra..."  :D :D :D :hammer: Sada ču da namotam neku baš rugobu za promenu  ;) Možda sutra postavim neke današnje tubice, one nisu baš tako omiljene na našim prostorima koliko mogu da predvidim.

@Zvezdan, to sa gurglerom bi baš voleo da vidim...ti si baš kako kažu posto' čarobnjak za te male strimerčiće...a ja moram priznati da se baš moram potruditi da uradim manjeg. Trudim se da bude 5cm a on ispadne 6 ili 7cm  :D :doh: i skoro uvek se tako zafrknem u koracima tj. proceni. Navikao sam vezati ove oko 15cm pa kada želim nešto sitno onda imam problem  :blush:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ma kakav čaronjak,izbušeni su mi prsti od udica,mučenje je ovo,posebno ovi bunkeri,te vežeš s donje strane,te s gornje!Jedino mi je dobro što sad vežem sa onim monofilom pa kad stegnem nema mrdanja!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam vezao jednog učkur gurglera!

Prilozi

• uckur gurgler.jpg
    uckur gurgler.jpg
    77,7 KB · Pregleda: 140

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ma zajebancija je,ne pravim više ovakve,samo klasične!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Postoji verovatnoća da sam ja ove mališane pravio od istog materijala o kome je Seb govorio na početku, jedina razlika je što sam ga ja našao na drugom mestu. Razčešljao sam konac kojim se opšivaju mali džakčići za brašno. Verovatno neću da jurim Moravske bucove sa ovima ali ću da obavezno zezam klenove na Timoku.

Prilozi

• Zima 0062.jpg
    Zima 0062.jpg
    155,3 KB · Pregleda: 134
  • ZimaBeli 0011.jpg
    ZimaBeli 0011.jpg
    111,8 KB · Pregleda: 114
Vrh Dno