Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
E šta sve nećemo izkpati...sada i u potragu za đakćićima ali nema sta, stvarno izgleda super.
evo jednog mog, za ozbiljniji lov bi ja to radije na worm udici ali ja je nemam
Evo malo sam se jos igrao i skoro sam uradio bas kako sam i zamisljao a ideju sam maznuo sa neta
Vezao sam pa po Zvezdanovom receptu sa tankim najlonom. I sve se vidi, kao da je materijal sam zalepljen.
Danas svratih do jedne privatne knjižare i umalo se ne sruših.Učkuri iz ukrasnih kesa ubijaju bojama i količinom.Nisam imao para za više,ali tri kese su pale.Evo i jednog strimerčića od 4cm.
Pazi,najbolje je da uzimaš samo učkure iz ukrasnih kesa,čak i tu postoji razlika.Ne uzimaj one koje su gusto pletene,biće vlas suviše kovrdžava.Uzimaj one pljosnate učkure iz skupljih kesa,ti su najkvalitetniji.Prvo ih raspredi pa ih češljaj!
i ja se slazem da je najlepse izvaditi vec gotov materijal iz kesice :lol: ali moze i te uckure relativno brzo da se razceslja. Ja prvo rukom razmrsim pa onda cesljem sa grubim pa onda finim cesljem.
Ja imam dosta vec boja ali sam sve to maznuo hehe...visak kesa od prosle i ostalih godina malo ovde malo onde i eto.
Ova dva duža su oko 4-5cm,a ovaj šareni je baš mali.Svi su na malim udicama,veličina udice je 6,šaranka,destka mušičarka za gamarusa je pandan po veličini!