Zvezdan je kriv
Našao sam neke učkure pa kada sam probao da vežem malo sam se žurio i usro sve ko ćurka motku. Onda sam učkure pustio za neki drugi put
Pa sam se tako latio jednog materijala koji je još finiji od tih fibrica iz učkura. Več sam pisao o tom materijalu na kratko. Radi se čini mi se nečemu kao što je super fini polipropilen ili več nešto slično. To pronađemo u sredini srebrnih ili zlatnih tubica/traka za ukrase. Taj materijal sam koristio za neke suve muve (krilca) i za pupoljke+antenice midgeva. Onda sam uradio i jedno strimerče sa kojim sam ulovio dosta lepih grgeča i po kojeg smuđa mada sam ga malo manje forsirao. Evo sada sam uradio čisto belog. Mislim da bi na večini voda bucov na ovo tako kidisao da bi to bilo ludilo. Materijal je bele sedefaste boje, gladak je pa svetluca ali pod vodom postane vrlo prozračan a silueta je ovakva pod vodom kako je i na suvom. Odličan materijal za manje strimere, ma može i za veče ali ja to ne bi štukama bacao jer bi od zuba i borbe došlo do mršenja.
No, evo, materijal sam izvukao iz celog kotura srebrne tubice za ukrase i uradio ovakav pramenod nekih 12cm. Dobro sam ga izčešljao i to je to. To če biti dosta za nešto malih strimera.
Ovo strimerče je urađeno tako što sam niti izvlačio da bi dobio vretenasti oblik pa onda posle vezivanja sam još malo podšišao. Otežan je olovnom žicom i unutrašnji deo strimera je dabiran istim materijalom.

No, evo, materijal sam izvukao iz celog kotura srebrne tubice za ukrase i uradio ovakav pramenod nekih 12cm. Dobro sam ga izčešljao i to je to. To če biti dosta za nešto malih strimera.
Ovo strimerče je urađeno tako što sam niti izvlačio da bi dobio vretenasti oblik pa onda posle vezivanja sam još malo podšišao. Otežan je olovnom žicom i unutrašnji deo strimera je dabiran istim materijalom.