Super Fine Fibers

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Jedno pitanjce.
Jeste li vi probali te strimere na pecanju.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Šalim se ,evo testa ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2EvVyTVfCEw[/youtube]

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Lepo. Vi to pravite za bucova.
kako bi se to ponašalo uz druge materijale. Recimo manje toga, pa neko pero ili fleš, krzno....

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Druže Ja sam tek sada počeo da ih pravim ,ovi moji su veći za štuku recimo ili bassa udica #4/0 ,nisam još mušičario sa njima ,"video" sam par Zvezdanovih oni su na manjim udicama i kao savršeni su za bucova ,napraviću i ja par manjih na šaranskim udicama #8 #10 ili #12  ..
Inače ovaj materijal čak može i da se meša sa fleshom pa se dobije mix isto izgleda odlično ,Sebastijan je postavljao link kako se pravi mešavina..

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
šone, svaka čast za video :)  :tbumb: Vidim prokužio si ih u tančicu.  Odlični su!!!  :yeswink:

Ja sam se baš domogo mog ft pribora i materijala (delimično  :lol:) Pa možda navečer i ja nešto odradim....još mi se malo majstoriše po stanu pa sam morao da skočim po neke stvari. 

Može da se to meša i perijem, npr. da se urade ovakve imitacije: http://www.flyfishinsalt.com/techniques/fly-tying-bench/wired-bunker-fly-1000075188-page-1.html

Ili ovako nešto
fly%20-%20snag-free%20delight.JPG

Obavezno prečekirajte ovu stranicu http://www.bayflyfishing.com/fishingreport2009winter.htm

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Šone je baš dobro prikazao kako je ovaj materijal mekan u vodi i koliko je dobra silueta koja se podšiša makazama,u vodi se ne gubi a materijal diše fenomenalno.Na strimerima na kojima se stavlja manje ovog materijala,na bucovskim,rad muve je još bolji!Inače,pre par dana sam pročitao ne onom saltwater sajtu,zna Seb kako se zove,surftalk valjda,da je veliki broj sintetičkih materijala koji se koriste u modernom vezivanju,upravo od poliestera!

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Kao kad gledaš plakat za film i pokušavaš da odrediš kakav je.
Zato sam i pitao.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Zvezdane  :tbumb: imao sam dvojcu strimerskih magova sa musicarenje.org foruma  kao učitelje  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
jeste  tačno je, radi se o poliesteru...pre par dana sam se ubio od surfanja po internetu da vidim de ručkice od čega se rade...i to je poliester i to je istina da večina tih ft materijala su iz poliestera. Probao sam da pronađem neku trgovinu na netu gde se da kupiti mnogo boja i na metra ali još ništa. Ma pronaći ču ja to .... materijal je odličan...a treba ga probati mešati sa drugim materijalima.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Postavio sam ga izokrenutog na naslov Mušičarenje bassa ali možda mu je ipak bolje mesto ovde da se nebi striktno držali bassa jer je prvenstveno ovo muva za saltwater fly fishing  i to evo ga onako fotkanog sa prave strane kako i zaslužuje ..  ;)

Prilozi

• angel flie on wormhook.jpg
    angel flie on wormhook.jpg
    111,7 KB · Pregleda: 100

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Mislim da će se mnogi koji su skeptični prema ovom dobrom materijalu na kraju pokajati :smoke:Posebno sada kada znamo da je istog porekla kao i većina mušičarske sintetike!

Vrh Dno