Suve muve (razno) ...

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
...

Prilozi

• Suve musice. (2).jpg
    Suve musice. (2).jpg
    187,3 KB · Pregleda: 275
  • Suve musice 1..jpg
    Suve musice 1..jpg
    109,5 KB · Pregleda: 228

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Ne prestajes da me odusevljavas, Masicu. Imas pedantnost koju ja nemam i na tome ti skidam kapu  :tbumb: :tbumb:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Jesko, vezuj u serijama... redjaj muve dok ih pravis. Kad uradis 20kom... pogledaj tu poslednju i prvu uradjenu.... pa javi sta mislis. Nije vezivanje neka nauka. Praksa treba. I treba da se misli o koracima sta i kako vezati unapred. A kad udje u ruku taj osecaj, onda budes zadovoljan svakom muvom

Karamunjos

Junior member
Učlanjen(a)
22.04.2015.
Broj reagovanja
0
Evo jedna moja buba koju sam vezao onako da kazem iz gave i dala je rezultate i jednog malo modifikovanog adamsa u nedostatku materijala malo su mu duze nogice ali radi zadovoljan sam

Prilozi

• Buba.jpg
    Buba.jpg
    60,7 KB · Pregleda: 198
  • Adams.jpg
    Adams.jpg
    52,7 KB · Pregleda: 204

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
jesko78 je napisao(la):
Ne prestajes da me odusevljavas, Masicu. Imas pedantnost koju ja nemam i na tome ti skidam kapu  :tbumb: :tbumb:

Hvala Jesko na ovakvim recima,trudim se da su mi musice pedantno vezane i da svaki namotaj zavrsi tamo gde ja zelim.

Pozdrav.

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
oholi je napisao(la):
Jesko, vezuj u serijama... redjaj muve dok ih pravis. Kad uradis 20kom... pogledaj tu poslednju i prvu uradjenu.... pa javi sta mislis. Nije vezivanje neka nauka. Praksa treba. I treba da se misli o koracima sta i kako vezati unapred. A kad udje u ruku taj osecaj, onda budes zadovoljan svakom muvom
  Hvala, Oholi, za savet. Vezujem musice tek koji mesec i ovakve stvari su mi od koristi. Hvala jos jednom

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Zunzara..#12 eye up!

Pozdrav.
Marko.​

Prilozi

• Zunzara 1..jpg
    Zunzara 1..jpg
    105,7 KB · Pregleda: 190
  • Zunzara 2..jpg
    Zunzara 2..jpg
    125 KB · Pregleda: 170

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
oholi je napisao(la):

Ovo treba ljudi da shvate , meni je vise mucno da se ponavljam  :doh: pa evo nek spomene i oholi

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
jesko78 je napisao(la):
  Hvala, Oholi, za savet. Vezujem musice tek koji mesec i ovakve stvari su mi od koristi. Hvala jos jednom

Najbolji uspeh se postize vezivanjem tradicionalnih muva a ne kompleksnijih i novijih modela , mislim da bi iskusni vezivaci to prvo trebalo da spomenu pocetnicima

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Karamunjos je napisao(la):
Evo jedna moja buba koju sam vezao onako da kazem iz gave i dala je rezultate i jednog malo modifikovanog adamsa u nedostatku materijala malo su mu duze nogice ali radi zadovoljan sam
Fino izgleda ova bubica, najvise lici na americku "Humpy" musicu koja je inace namenjena lovu pastrmke mada cisto sumnjam da ce i klen imati nesto protiv :)

Karamunjos

Junior member
Učlanjen(a)
22.04.2015.
Broj reagovanja
0
Gruja je napisao(la):
Fino izgleda ova bubica, najvise lici na americku "Humpy" musicu koja je inace namenjena lovu pastrmke mada cisto sumnjam da ce i klen imati nesto protiv :)

He he sa Klenom odnosno Klenovima je i overena ;-) nema lepseg osecaja

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
...suve..

2cz38l4.jpg

2zpru34.jpg

Vrh Dno