black panther
Hero member
Zemljak dobre ti muve,samo mi kaži Koje Su ovo udice ako nije tajna :thumb:
black panther je napisao(la):Zemljak dobre ti muve,samo mi kaži Koje Su ovo udice ako nije tajna :thumb:
jesko78 je napisao(la):Ne prestajes da me odusevljavas, Masicu. Imas pedantnost koju ja nemam i na tome ti skidam kapu![]()
![]()
Hvala, Oholi, za savet. Vezujem musice tek koji mesec i ovakve stvari su mi od koristi. Hvala jos jednomoholi je napisao(la):Jesko, vezuj u serijama... redjaj muve dok ih pravis. Kad uradis 20kom... pogledaj tu poslednju i prvu uradjenu.... pa javi sta mislis. Nije vezivanje neka nauka. Praksa treba. I treba da se misli o koracima sta i kako vezati unapred. A kad udje u ruku taj osecaj, onda budes zadovoljan svakom muvom
oholi je napisao(la):Jesko, vezuj u serijama... redjaj muve dok ih pravis. Kad uradis 20kom... pogledaj tu poslednju i prvu uradjenu.... pa javi sta mislis. Nije vezivanje neka nauka. Praksa treba. I treba da se misli o koracima sta i kako vezati unapred. A kad udje u ruku taj osecaj, onda budes zadovoljan svakom muvom
Mašić je napisao(la):Zunzara..#12 eye up!
Pozdrav.
Marko.
jesko78 je napisao(la):Hvala, Oholi, za savet. Vezujem musice tek koji mesec i ovakve stvari su mi od koristi. Hvala jos jednom
Fino izgleda ova bubica, najvise lici na americku "Humpy" musicu koja je inace namenjena lovu pastrmke mada cisto sumnjam da ce i klen imati nesto protivKaramunjos je napisao(la):Evo jedna moja buba koju sam vezao onako da kazem iz gave i dala je rezultate i jednog malo modifikovanog adamsa u nedostatku materijala malo su mu duze nogice ali radi zadovoljan sam
Gruja je napisao(la):Fino izgleda ova bubica, najvise lici na americku "Humpy" musicu koja je inace namenjena lovu pastrmke mada cisto sumnjam da ce i klen imati nesto protiv![]()