Samo jednostavno dok se pocinje...
Imam nekoliko verovatno uobicajenih pitanja sto se tice nogu...
U sustini, kao i svaki pocetnik imam problema sa jarebicom i petlom, pa su mi u pocetku pera bezala dok nisam ukapirao da ipak mora malo cvrsce da se vrti. Pa mi i u poslednje vreme po malo pobegne zbog crste badrljice. Ali dobro, to relativno usavrsih, a onda se stvori novi problem... Treba sve to zavrsiti. Pa se preznojim dok prevarim pero da ga pricvrstim ispod konca. Pa mi tako dodje vece kad veze, po 10 muva bez problema, ali isto tako bude i onih veceri kad imam muke zive oko tih nogu...
Treba mi neki savet oko svega toga... Iako znam sustinske odgovore na ova pitanja, opet ima tu nekih sitnih caka koje mogu dosta da pomognu pocetniku.
Kako vrteti jarebicu/petla oko udice?
Kako pricvrstiti pero nakon sto zavrsite noge?
Da li su noge na musici sa slike mnogo duge i kako ih skratiti (jer su mi sva pera od prilike ove velicine)?
Vidjao sam na snimcima i slikama da je moguce "udabingovati" nogice odvojene od badrljice... Znam od prilike kako se radi, ali nikad nisam probao, pa bih voleo kada bi neko iskusniji mogao da mi objasni tu tehniku.
P.S. U sustini nisam totalni pocetnik, lovio sam uspesno celu prethodnu sezonu svojim musicama, ali opet... Zelim da usavrsim to. Zelim da vezujem opusteno, a ne da se iznerviram 100 puta dok zavrsim, a onda da slavim uspesno finisiranje musice kao rodjendan