Svađalica 2

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
japanac je napisao(la):
Mislim i da si zreo da dobiješ ukor od strane mentora za "kaljanje" svetosti titule mušičara.  ;)

dobio sam i ja sta sam hteo...pozadinu svega ovoga  ;) decko , ne znam koga smatras pod tim mentorom ?
ako sa nekim imas problem obrati se na pravu adresu da ga resis ..mada ako je u pitanju osoba na koju mislim... sve sto ces dobiti je samo  :suck:
pozdrav i sa ovim zavrsavam  :bye:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Šta vam je bre ljudi , što ste postali svi nešto previše zamerljivi.... Jeste veliki sneg pao i najverovatnije nema ništa od pecanja prvog marta ali dajte malo više razumevanja i tolerancije u dijalozima....

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Ma Strelac, sve je pod kontrolom, evo nas sad u novoj temi.  :D

Sašats, pa zašto se bre ljutiš na mene? Ja sam stvarno hteo da malo popričamo i kao ljudi da diskutujemo, a i da se malo sprijateljimo, podružimo, da naučim nešto od tebe... A ti ovako.  :( :( :(
Sad mi je jako krivo što si me potpuno pogrešno razumeo!  :(
(Pogotovo me je rastužila poruka da "sišćem snagu" nekome, jer znam da nisi uživao dok si na to mislio)
sad-smiley-047.gif

'Ajde bre ne pali se da prosipaš ovde neku svoju umišljenu pamet i kultivisanost, kad znamo da ti obe stvari manjkaju. Pa lepo znaš da te zajebem kad 'oćeš.  :lol:

I evo ti još jedan mig, onako šmekerski.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Strelac je napisao(la):
Šta vam je bre ljudi , što ste postali svi nešto previše zamerljivi.... Jeste veliki sneg pao i najverovatnije nema ništa od pecanja prvog marta ali dajte malo više razumevanja i tolerancije u dijalozima....
ne vredi strelac  :'( eto i sliku sam mu poslao ali ne vredi ...navalio ko nezdrav  :doh:
vidim da tu pomazu samo  :secsec: , kao u milosevo vreme  :yeswink:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Našao si moderatoru da kažeš da si poslao neku poruku/ sliku?!
Uz moje odobrenje, i Lazino i/ ili Ivčino, Strelac može da pogleda i poruke koje sam čak i izbrisao (kao što to (iako ne priznaje) može vlasnik topindžinius.foruma, gde su te vodeći smestili blizo svojih skuta, pa ti dali lažna krila da poletiš i po drugim forumima). A sve ovo jer nisam dobio nikakvu sliku a nadao sam se nekoj... onako... lepoj.  :(
Ja ništa protiv takvih pregleda nemam, jer tamo nema ničega tajnog niti misterioznog, ponajmanje uvredljivog a jedina tvoja pm meni je u vezi jednog člana foruma, nimalo lepa i ničim tražena.  :yeswink:

Dosta su te pustali dobronamerni članovi org- a i com- a da peniš na gotovo svakog ko nema 100 postova i rasteruješ članove, pri tom hraneći devijantni poriv ka dokazivanju.

Kod tebe se odavno na forumskim raspravama manifestuje infatilna manija.

Kad prevedeš (ili kad ti prevedu mentori) ovo gore, opet razmisli zašto ja tebi stalno pišem:" Ja tebe zajebem kad 'oćeš.".  :lol:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ti decko definitivno imas veliki problem i stvarno vise necu da se prepisujem sa tobom ...ozbiljan problem :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ti decko definitivno imas veliki problem i stvarno vise necu da se prepisujem sa tobom ...ozbiljan problem :yeswink:
ja sam ovde clan pre nego na tom forumu koji te je isutirao u dupe :yeswink:
smatram da sam doprineo radu onoliko koliko sam umeo i bio u mogucnosti slikama musica nekim iskustvima i slicno a zahvalan sam forumima na mnogim stvarima koje sam naucio...
ako sam se sa nekim i posvadjao ovde ...i to je forum i to je za ljude ... na ovakvog kao ti jos nisam naleteo ...projektujes na mene svoj problem koji imas sa drugim ljudima? necuveno. tacno je da sam prijatelj sa par osoba sa kojima ti nisi , ali decace dragi ne zaboravi da sam takodje u odlicnim prijateljskim odnosima sa mnogim tvojim prijateljima i nikad ruznu rec nisam sa njima imao . mozda si u mom postu video napad na varalicare? nije to u pitanju decko. moj brat je varalicar , ja sam ne tako davno bio varalicar , moji naj bolji prijatelji su varalicari . mozda je moj post kojim je ova glupa rasprava i pocela bio malo grublji...sad ga citam ...ali ovo je forum decace. kad nesto pises pa sam sebe za nedelju dana demantujes u cilju afirmacije i stvaranja ugleda koje meni pripisujes , moras ocekivati da ima neko bezobrazan ko ce da ti to jednom kaze u oci .eto mali ja sam bezobrazan , nema lazne finoce , a ti ako nemas stomak za forumske diskusije uclani se na cvecarstvo . com
znas koja je razlika? ti si se ocigledno opredelio za neku stranu? e ja nisam . pogledaj na onom forumu koji toliko mrzis, ucesnik sam na nekoliko prilicno ostrih diskusija , mnogo vise nego ovde . kada nesto mislim ja to napisem i uopste me nije briga dal ce se to vecini svideti ili ne.
ne zaboravi veoma bitnu stvar , koju sigurno nisi znao? mnogi ljuti protivnici po forumima su privatno sasvim dobri prijatelji . cak zajedno saradjuju poslovno i posecuju se . zato nemoj da se zaleces i zameras sa ljudima jer ces ispasti budala .
u svojim postovima nikada nisam nastupio kao strucnjak , kao sto mi pripisujes . pisem ono sto vidim i ono sto mislim . ako tebi deluje da sam neki strucnjak , veruj da nisam niti sebe tako vidim . za razliku od gomile ljudi koji tri puta bace muvu i momentalno dele savete pocetniku , a vrlo cesto i veteranima ovog hobija
pregledaj temu o rod bildingu. bukvalno niko nije podrzao teoriju tvog drugara , a jedino sam ja bio bezobrazan da mu to otvoreno kazem . takav sam i ne umem da se foliram zarad laznog prijateljstva. apsolutno ni u jednoj situaciji ne odbijam kritiku na svoje tvrdnje , dosta puta kad nisam bio u pravu a neko argumentuje prihvatim cinjenice . ali to nije moguce bez diskusije u kojoj ja , priznajem , cesto ostrije nastupam . ako ti se ne svidja moj nacin pisanja nemoj da citas moje postove ili iznesi ako mislis drugacije , ako uopste nesto mislis ili samo dolazis ovde da se zajebavas?
na kraju....stvarno nista nemam protiv tebe , cak si mi i simpatican sa svojim komentarima . zelim javno da ti uputim izvinjenje jer sam malo preterao , izvinjavam se i administraciji jer sam jedan od aktera rasprave koja je pokvarila temu , a takodje i clanovima sto citaju ovakve gluposti .
sada stvarno kraj od mene sto se tice ovakvih gluposti , a ti decace ako zelis i dalje da projektujes svoj bes koji osecas prema nekome na meni , samo nastavi i svadjaj se sam sa sobom
ziv bio ti meni japanac a kad odrastes samo ce ti se kazati  :firends:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
sasats je napisao(la):
mozda je moj post kojim je ova glupa rasprava i pocela bio malo grublji...sad ga citam ...

...zelim javno da ti uputim izvinjenje jer sam malo preterao , izvinjavam se i administraciji jer sam jedan od aktera rasprave koja je pokvarila temu , a takodje i clanovima sto citaju ovakve gluposti .

To je sve što si trebao da napišeš možda i posle nekog od svojih prvih postova na tada temu "Rod building".  :yeswink:
Da si preterao- jesi.
Da sam kasnije i ja preterao- jesam.

Takođe ti se izvinjavam zbog toga.

Što se članova tiče, nemoj da im se izvinjavaš. Sudeći po pm-ovima koje sam dobijao, mnogima je odgovaralo da se malo razbije zimska monotonija.  :D

U ostatku ovog tvog posta iznad ima dosta netačnih pretpostavki, ali smatram da u ovom trenutku nema razloga da se na njih nastavljam, pošto meni ni na koji način nisu bitne. :)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
japanac je napisao(la):
Da si preterao- jesi.
Da sam kasnije i ja preterao- jesam.
Jesi.

I Sale je.

I Darko Komančero je preterao pre 3 dana. :hammer: (kako ti je obraz, jel boli?)

I Vanja (Grbić) je preterao sa biftekom (i ovčijim ćevapima, i...) prekjuče u "Mraku". (ali mi je bar obećao mladice za Nišavu)

To je sve od dugotrajnog izlaganja T ispod minus 15 C, ne može čovek racionalno da rasuđuje.

Biće sve Ok kad se oštećene ćelije mozga regenerišu.  :-*

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Blago meni s tobom, Komančerom i Vanjom, a ponajviše sa Saletom (ovim našim, zvani...).  :lol:

Prosto sam presrećan zbog tih mladica... ... ... Noooooooooooot! :-*

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Goci, kad se prebacuju te mladice uzeo bih ja par komada za zamrzivac  :D

Salu na stranu, nadam se da ce to da vam prodje zvanicno a ne ispod zita  :tbumb:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Kakvo žito, sačuvaj Bože, pa nisu to babuške.  :)

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
129
Poljupci padaju na prolece, kad bude sajam u Nis... :lol:

onda se uz ice i pice zakopavaju ratne sekire i dogovaraju pecanja  :tbumb:

Vrh Dno