ti decko definitivno imas veliki problem i stvarno vise necu da se prepisujem sa tobom ...ozbiljan problem :yeswink:
ja sam ovde clan pre nego na tom forumu koji te je isutirao u dupe :yeswink:
smatram da sam doprineo radu onoliko koliko sam umeo i bio u mogucnosti slikama musica nekim iskustvima i slicno a zahvalan sam forumima na mnogim stvarima koje sam naucio...
ako sam se sa nekim i posvadjao ovde ...i to je forum i to je za ljude ... na ovakvog kao ti jos nisam naleteo ...projektujes na mene svoj problem koji imas sa drugim ljudima? necuveno. tacno je da sam prijatelj sa par osoba sa kojima ti nisi , ali decace dragi ne zaboravi da sam takodje u odlicnim prijateljskim odnosima sa mnogim tvojim prijateljima i nikad ruznu rec nisam sa njima imao . mozda si u mom postu video napad na varalicare? nije to u pitanju decko. moj brat je varalicar , ja sam ne tako davno bio varalicar , moji naj bolji prijatelji su varalicari . mozda je moj post kojim je ova glupa rasprava i pocela bio malo grublji...sad ga citam ...ali ovo je forum decace. kad nesto pises pa sam sebe za nedelju dana demantujes u cilju afirmacije i stvaranja ugleda koje meni pripisujes , moras ocekivati da ima neko bezobrazan ko ce da ti to jednom kaze u oci .eto mali ja sam bezobrazan , nema lazne finoce , a ti ako nemas stomak za forumske diskusije uclani se na cvecarstvo . com
znas koja je razlika? ti si se ocigledno opredelio za neku stranu? e ja nisam . pogledaj na onom forumu koji toliko mrzis, ucesnik sam na nekoliko prilicno ostrih diskusija , mnogo vise nego ovde . kada nesto mislim ja to napisem i uopste me nije briga dal ce se to vecini svideti ili ne.
ne zaboravi veoma bitnu stvar , koju sigurno nisi znao? mnogi ljuti protivnici po forumima su privatno sasvim dobri prijatelji . cak zajedno saradjuju poslovno i posecuju se . zato nemoj da se zaleces i zameras sa ljudima jer ces ispasti budala .
u svojim postovima nikada nisam nastupio kao strucnjak , kao sto mi pripisujes . pisem ono sto vidim i ono sto mislim . ako tebi deluje da sam neki strucnjak , veruj da nisam niti sebe tako vidim . za razliku od gomile ljudi koji tri puta bace muvu i momentalno dele savete pocetniku , a vrlo cesto i veteranima ovog hobija
pregledaj temu o rod bildingu. bukvalno niko nije podrzao teoriju tvog drugara , a jedino sam ja bio bezobrazan da mu to otvoreno kazem . takav sam i ne umem da se foliram zarad laznog prijateljstva. apsolutno ni u jednoj situaciji ne odbijam kritiku na svoje tvrdnje , dosta puta kad nisam bio u pravu a neko argumentuje prihvatim cinjenice . ali to nije moguce bez diskusije u kojoj ja , priznajem , cesto ostrije nastupam . ako ti se ne svidja moj nacin pisanja nemoj da citas moje postove ili iznesi ako mislis drugacije , ako uopste nesto mislis ili samo dolazis ovde da se zajebavas?
na kraju....stvarno nista nemam protiv tebe , cak si mi i simpatican sa svojim komentarima . zelim javno da ti uputim izvinjenje jer sam malo preterao , izvinjavam se i administraciji jer sam jedan od aktera rasprave koja je pokvarila temu , a takodje i clanovima sto citaju ovakve gluposti .
sada stvarno kraj od mene sto se tice ovakvih gluposti , a ti decace ako zelis i dalje da projektujes svoj bes koji osecas prema nekome na meni , samo nastavi i svadjaj se sam sa sobom
ziv bio ti meni japanac a kad odrastes samo ce ti se kazati :firends: