neba
Full member
- Učlanjen(a)
- 01.02.2014.
- Broj reagovanja
- 102
Koliko vidim nema ovakve teme,a bas sam misljenja da bi mogla doprineti dosta
Bolje i to za vreme apstinencije od raznoraznih budalastina i prozivki
Naime bilo bi lepo izneti iskustva o tome:
Koji dubing za plivajuce
Koji za nimfe
Koji menja boju
Koji je plovniji
Koji se lako upreda
I još štošta od osobina što bi doprinelo boljem razumevanju istih,a samim tim nekom olakšalo i sprečilo lutanje ,nepotreban trošak i kolege usmerilo direktno na ono što traže
Malo sam lutao ,a pošto sam perfekcionista po prirodi volim probati sve ,pa odlučiti šta mi najbolje leži za date situacije
Trenutna sfera interesovanja su mi samo suve muve i došao sam do zaključka manjim testovima da musice od dubinga dabra duze plivaju od superfine-a u casi vode,al da se superfine malo lakse upreda,obq menjaju boju
Da je kamila izuzetno zahvalna za uvrtanje al da zestoko pije vodu,boja je postojana
Da je zecije uvo i veverica (neka Šumadinčeva) zakon za nogice i grudi
Da antron lepo pliva ,svetluca al nije baš zahvalan za upredanje
Voleo bi čuti i vaša mišljenja,a verujem i mnogi
Bolje i to za vreme apstinencije od raznoraznih budalastina i prozivki
Naime bilo bi lepo izneti iskustva o tome:
Koji dubing za plivajuce
Koji za nimfe
Koji menja boju
Koji je plovniji
Koji se lako upreda
I još štošta od osobina što bi doprinelo boljem razumevanju istih,a samim tim nekom olakšalo i sprečilo lutanje ,nepotreban trošak i kolege usmerilo direktno na ono što traže
Malo sam lutao ,a pošto sam perfekcionista po prirodi volim probati sve ,pa odlučiti šta mi najbolje leži za date situacije
Trenutna sfera interesovanja su mi samo suve muve i došao sam do zaključka manjim testovima da musice od dubinga dabra duze plivaju od superfine-a u casi vode,al da se superfine malo lakse upreda,obq menjaju boju
Da je kamila izuzetno zahvalna za uvrtanje al da zestoko pije vodu,boja je postojana
Da je zecije uvo i veverica (neka Šumadinčeva) zakon za nogice i grudi

Da antron lepo pliva ,svetluca al nije baš zahvalan za upredanje
Voleo bi čuti i vaša mišljenja,a verujem i mnogi