Takmicenje MSN USR "Nisava"

architect

Junior member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
0
U Nedelju 10.05.2009. Odrzace se klubsko takmicenje u musicarenju Musicarske sekcije USR "Nisava" na Musicarskom Reviru "Moravica".

Prijavljivanje svih zainteresovanjih musicara ce se vrsiti u prostorijama USR "Nisava" do Cetvrtka 07.05.2009. do 19:00h.

Sve informacije o uslovima ucesca i propozicijama mogu se dobiti u USR "Nisava"

BISTRO

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Naše prvo klubsko takmičenje je održano. USR "Nišava" i njena mušičarska sekcija organizovali su ga po svim propisima i bez ijednog propusta. Bilo je 7 takmičara, koje su u stopu pratili dobro pripremljeni kontrolori.
Čak je i reka Moravica "položila ispit" i dala uobičajenu količinu ribe koja se lovi na takmičenjima na malim rekama i pored izuzetne vrućine i bistre, a jake vode.
Evo i plasmana:

1. Vladimir Mutavdžić
2. Ivan Ranđelović
3. Mersid Kovačević
4. Miroslav Andonović
5. Petar Ristić
6-7. Mirko Gušić
6-7. Toni Teofilović

Prilozi

• Takmicari.jpg
    Takmicari.jpg
    84,3 KB · Pregleda: 278

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Svaka cast momci.Moze li malo opsirnije i jos malo slicica ?    :tbumb:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Nismo se mnogo slikali.

Prilozi

• trio fantastikus.jpg
    trio fantastikus.jpg
    81,6 KB · Pregleda: 264

SHEKI

Newbie
Učlanjen(a)
04.05.2009.
Broj reagovanja
0
Bilo je 7 takmičara, koje su u stopu pratili dobro pripremljeni kontrolori.

[/quote] samo jedno pitanje, velikog broja musicara, dosla je jedna velika grupa od gro ljudi, i nijih je pratila u stopu, grupa kontrolora pretpostavljam 7, posto su ih pratili u stopu, interesuje me ko je pripremao kontrolore, slike su prelepe, u njima se nazire takmicarski duh

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Može li se znati ko je koliko riba upecao ili je to tajna?

Ili je možda prvoplasirani bio onaj ko je imao pastrmku na udici (ali se otkačila), dok je drugi imao 2 nerealizovana udarca, a treći jedan.  :)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ulovljen je prosečan broj riba za ovakva takmičenja. Oni koji imaju iskustva sa mušičarskih takmičenja znaju da pobedu najčešće donosi par riba u jednom sektoru. Tako je bilo i na Moravici. Prvoplasirani je ulovio 4 ribe od 27 do 30 cm dužine, drugoplasirani 3 komada od 20 do 32 cm itd...
Upoređujući Moravicu sa Rzavom, Đetinjom, Gradcem, a posebno Drinom (prošlogodišnja takmičenja) ja sam prezadovoljan ulovom, jer je naše takmičenje održano po izuzetnoj vrućini i bistroj vodi.
Posebno treba pohvaliti disciplinovanost takmičara od kojih nijedan nije ni pokušao da zagazi u vodu iako je reka izuzetno teška za mušičarenje sa obale (prava džungla). Svi su napuštali svoja mesta istog trenutka kada bi se oglasile pištaljke, prelazili na sledeća i strpljivo čekali da istekne pauza i ponovo zasvira ponovni početak ribolova.
Sudije-kontrolori su bili izuzetno pošteni i strogi. Ako je pastrmka bila 19 cm, nisu joj dodavani milimetri- tako je upisivana.
Ovo je jedno od najbolje organizovanih i najboljih mušičarskih takmičenja koje sam ikada posetio. Normalno, to je zbog toga što ga je organizovala najozbiljnija mušičarska organizacija u regionu- MSN.
Nismo se mnogo slikali. Nismo pozirali sa ulovljenim ribama, nego smo ih, poštujući propise, brzo merili i još brže vraćali u vodu.

Prilozi

• Vlada.jpg
    Vlada.jpg
    52,7 KB · Pregleda: 688

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Odlicno,cuo sam da su neki  neki iz duge sekcije imali takmicenje ali od ulova nije bilo nista.
Interesuje me samo kako su oni odlucili ko je od njih koje mesto zauzeo ?
Nije sramota ni to napisati, ipak je to takmicenje i nije prvi put da ulov izostane.
Cestitke na organizaciji i ulovu USR "Nišava" i njenoj mušičarskoj sekciji  :tbumb:

Vrh Dno