Thomas & Thomas Paradigm 4#

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Ko sto u naslovu pise prodajem T&T PA804-2  4# 8' dvodelni, stap u odlicnom stanju mada ima tragove koricenja. Uz njega ide alu tuba koja nije original. Razlog prodaje ovog mog ljubimca prelazak na DH..Cena 200e

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Ne znam, onako. Ne svidja mi se ta ideja. Nekako mi je musicar vise - jedna ruka kanap, druga ruka stap...
Jednom sam imao DH u rukama, osecao sam se kao da varam, hah..  :wacko:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
hahahhaa... sve je to skoro pa isto, nema tu varanja. kad imas veliku reku pored sebe i vidis da si u vecini slucaja nemocan jednorucnom tehnikom pribegnes alternativi koja se meni u ovom slucaju jako svidja. jednorucnim ako bude susna godina kao ova mogu da pecam tek od kraja juna a ovako skoro cele sezone. Od sh ne odustajem, planinske vrleti i pegave lepotice uhh.. jedva ih cekam.

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Ih, pa ljudi pecaju i tarpune jednorucnim stapovima...  :bleh:
Nego vidim ja da se tebi svidja to zbog nje - http://www.youtube.com/watch?v=Ne2RlzIsgTI
Hahahah  :D

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
tarpuna love uglavnom iz camca, a ja za moravu jos nisam nabavio.. nisam bas u MILF fazono ali posteno imao sam i gorih partija u zivotu, u svakom slucaju ima jedno staro pravilo sto duza matka to si lepsi.. tako ako naleti neka vlajna bicu spreman.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Samo ti nabavi DH  :tbumb: Lepo je to!  :yeswink:

Pa još da si nabaviš DVD Skagit Master ili od RIO-ta pa usput ove naše instruktore da ugnjaviš ;) a onda akcija  :yeswink:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
saleja je napisao(la):
tarpuna love uglavnom iz camca, a ja za moravu jos nisam nabavio.. nisam bas u MILF fazono ali posteno imao sam i gorih partija u zivotu, u svakom slucaju ima jedno staro pravilo sto duza matka to si lepsi.. tako ako naleti neka vlajna bicu spreman.

:hammer: :hammer: :hammer:

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
saleja je napisao(la):

:D Nista dok te ne obradi jedna ovakva gospoja :D
Salim se, daleko sam i ja od MILF fazona... Vise sam za ovakve stvari - http://www.youtube.com/watch?v=AV5o7L4_DYU  :blush:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ja ovaj štap nikad ne bih prodao! Snađi se kako znaš i umeš za pare a ovaj štap ostavi sebi zauvek  :yeswink:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Xfactor je napisao(la):
:D Nista dok te ne obradi jedna ovakva gospoja :D
Salim se, daleko sam i ja od MILF fazona...

mislim ovaj gresis sinak.... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: najbolja je supa od stare koke :tbumb: :tbumb:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Vis ste supe je diskutabilna tema.. U pocetku voleh masne jake supe, a sve sto sam stariji vise mi se svidjaju lake vruce supice. Ali najvise mi se servira neka mlaka ni tam ni vam :'( i sve jedna te ista.. A sto se tice Tome i Tome spavao sam cele noci ko na kamenju, obozavam taj stap. Bas ko sto rece Milance i ja cu se sloziti sa njim taj stap se ne prodaje. Na njemu sam i naucio da musicarim, mnogo smo lepih riba izvadili, volem ga ::)snacicu se za kintu kako znam i ODUSTAJEM OD PRODAJE

A sad odo da napakostim nekim klenovima :bye:

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
saleja je napisao(la):
A sto se tice Tome i Tome spavao sam cele noci ko na kamenju, obozavam taj stap. Bas ko sto rece Milance i ja cu se sloziti sa njim taj stap se ne prodaje. Na njemu sam i naucio da musicarim, mnogo smo lepih riba izvadili, volem ga ::)snacicu se za kintu kako znam i ODUSTAJEM OD PRODAJE

A sad odo da napakostim nekim klenovima :bye:

:tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Vrh Dno