Ko sto u naslovu pise prodajem T&T PA804-2 4# 8' dvodelni, stap u odlicnom stanju mada ima tragove koricenja. Uz njega ide alu tuba koja nije original. Razlog prodaje ovog mog ljubimca prelazak na DH..Cena 200e
saleja je napisao(la):tarpuna love uglavnom iz camca, a ja za moravu jos nisam nabavio.. nisam bas u MILF fazono ali posteno imao sam i gorih partija u zivotu, u svakom slucaju ima jedno staro pravilo sto duza matka to si lepsi.. tako ako naleti neka vlajna bicu spreman.
saleja je napisao(la):tarpuna love uglavnom iz camca, a ja za moravu jos nisam nabavio.. nisam bas u MILF fazono ali posteno imao sam i gorih partija u zivotu, u svakom slucaju ima jedno staro pravilo sto duza matka to si lepsi.. tako ako naleti neka vlajna bicu spreman.
Xfactor je napisao(la):Nista dok te ne obradi jedna ovakva gospoja
Salim se, daleko sam i ja od MILF fazona...
saleja je napisao(la):A sto se tice Tome i Tome spavao sam cele noci ko na kamenju, obozavam taj stap. Bas ko sto rece Milance i ja cu se sloziti sa njim taj stap se ne prodaje. Na njemu sam i naucio da musicarim, mnogo smo lepih riba izvadili, volem ga :snacicu se za kintu kako znam i ODUSTAJEM OD PRODAJE
A sad odo da napakostim nekim klenovima![]()