Time Fly

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.314
Skuplji štap je u min 90% slučajeva kvalitetniji samo treba naći najbolji odnos cena - kvalitet i onda je to prava stvar, to je moje mišljenje a za mašinice ne razumem zašto koštaju toliko para, za spinning, šarnske itd vrhunske i mogu da shvatim 200 je tu sitnih delova ali u mušičarenju je to čisto kurčenje. Čitajući sve ovo jednu stvar sam se zapitao posto inače imam štap recimo srednjeg kvaliteta sa 15 god. garancije ali nisam načisto kako bi se to tretiralo, recimo u back castu pri otvaranju loopa na kraju štap se zakači za granu što ne mogu da registrujem, vršim ispucavanje u front castu i double haul cimnem kao manijak i naravno vrh strada mojom krivicom ili druga situacija nimfa okrzne štap prilikom bacanja i u naredna 2-3 izbacivanja on se naravno prelomi ili treća neiskusni bacač ako se u backcastu ne ispravi skroz kanap a on opet kao manijak ispuca pa zakasnelo opterećenje slomi vrh itd itd... ima puno primera kada je sam mušičar kriv, hoće li tad priznati garanciju jer realno garancija sa tim nema veze i to nije nedostatak štap niti neka fabrička greška?

fandjolfc

Junior member
Učlanjen(a)
17.12.2007.
Broj reagovanja
0
E rićMa stvarno nisam želeo da shvatis pogrešno ali pre nego što nešto ocrniš prvo probaš pa onda daš ocenu a ne procitas cenu  i mrsis jaja..
A drugo... covek da je hteo da mu predlozis Sage od 500 evra valjda bi pitao... a treće eco već 28. sam u NS na punk koncertu  :tbumb:

FlyTyer

Senior member
Učlanjen(a)
19.02.2016.
Broj reagovanja
18
jebalo vas bacanje od 30 metra :hammer:
ne trazim brzu sedmicu da izbacim ceo kanap
nego trazim sto sporiju trojku kao sto rekoh,sto meksu s kojom cu da pecam po rekama,logicno, i ne vidim sta palamudite sto kaze maric  :hammer:

fandjolfc

Junior member
Učlanjen(a)
17.12.2007.
Broj reagovanja
0
Flyryer dobri su stapovi...za te pare neces naci bolje.. kao sto rekoh i kao sto jos neko rece mozes na crtu sa mnogo boljim stapovima..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
fandjolfc je napisao(la):
E rićMa stvarno nisam želeo da shvatis pogrešno ali pre nego što nešto ocrniš prvo probaš pa onda daš ocenu a ne procitas cenu  i mrsis jaja..
A drugo... covek da je hteo da mu predlozis Sage od 500 evra valjda bi pitao... a treće eco već 28. sam u NS na punk koncertu  :tbumb:

Oooo Vasiono. Pa napisah nebitan je stap da li je 50 ili 500 e ako ti odgovara.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
TMC Orvis ti daje nov deo. Sage-u mislim da moras da doplatis nesto ali da ne lupam sad, Guideline je bilo oko 70 e cini mi se, Vision vidis sa Saletom iz Cacka ali mislim da isto daju nov deo .

FlyTyer

Senior member
Učlanjen(a)
19.02.2016.
Broj reagovanja
18
Zanima me neko iskustvo ili generalno misljenje za vision vipu
tesko mi je da nadjem sporiju trojku ovde kod nas a da nije dus dibidus kinez
ovo mi nekako sta ja znam....
ima model 7,6 fita trojka kod vodomara za nekih 17 hiljada tako nesto
ajte kolege

beelack

Senior member
Učlanjen(a)
31.08.2018.
Broj reagovanja
65
ima na proleće da dođem u gumenim čizmama sa kinezom 9' #5/6 na Gradac i da bacam moje nimfe kojima pokrivam luk udice i da cepnem neke ribice i da uživam. Posle ću da jedem masnu pljeskavicu sa lukom i da gledam sagove i winstonove kako mašu u daljini...

:bye:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Super.
Isto bi bilo super i da dodjes "snobovski" opremljen i pojedes suseni jazavichji but.
I u jednom i drugom slucaju tesko da ce neko da te smara pitanjima i znatizeljnim pogledima.  :tbumb:

beelack

Senior member
Učlanjen(a)
31.08.2018.
Broj reagovanja
65
naravno japanac...  :tbumb:
... samo ja hoću da osnujem Pokret za vraćanje gumenih čizama (PVGČ) (i kombinezona) među iskusne mušičare. Ima nešto u tome kad posle 5 sati skineš sa sebe gumu a ono pirka vetar....  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
beelack je napisao(la):
naravno japanac...  :tbumb:
... samo ja hoću da osnujem Pokret za vraćanje gumenih čizama (PVGČ) (i kombinezona) među iskusne mušičare. Ima nešto u tome kad posle 5 sati skineš sa sebe gumu a ono pirka vetar....  :D
Imas i latex odelo ;) da bude u kompletu :) samo ne znam da li ce neko hteti da sedne sa tobom tada ;)

Prilozi

• Free-shopping-HOT-IN-EU-US-Natural-Tight-Latex-Catsuit-sexy-lingerie-cd-Crossdress-jong-male.jpg
    Free-shopping-HOT-IN-EU-US-Natural-Tight-Latex-Catsuit-sexy-lingerie-cd-Crossdress-jong-male.jpg
    18,6 KB · Pregleda: 16

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
U vrelim letnjim danima cizme su zakon. Ali ja sam hteo da se polomim par puta i sebe i stap pa sam odustao. Nije mi zbog stapa ali ne daj boze kuk pa da mi presedne pecanje na par meseci. U sustini gde god da dodjes da pecas i kako god da se obuces niko nece obratiti paznju. Niti ce te smarati.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.489
Sorc je leti keva

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
oholi je napisao(la):
Sorc je leti keva

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk
Tacno. I cipele sa dubokim neoprenskim carapama...
Cisto da se maric ne plasi zmija  :hammer:

Vrh Dno