tippet...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
surflon je super stvar!  :yeswink: Koristim ga več sezonama.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ekoljuba je napisao(la):
I ne sumljaj u Danetovo iskustvo kada su bandari u pitanju jer ih je uhvatio mnogo vise i mnogo vecih od tebe.

na ribnjaku Joci ?

Surflon Micro Supreme and an excellent leader wire for Barracuda, Billfish, Bluefish, King Mackerel, Shark, Wahoo, and other game fish.

Vidi ih nisu dodali bandara ...  :D

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Alo bre ekolog ne treba da me branis nisam maloletan, bolje da mi objasnis kako je zivot nastao od koacervata :)

Izvinjavam se cika Bojane necu vise.  :smoke:

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
na ribnjaku Joci ?

Surflon Micro Supreme and an excellent leader wire for Barracuda, Billfish, Bluefish, King Mackerel, Shark, Wahoo, and other game fish.

Tacno Sone nisu ni stuku stavili kako li sam samo smeo da koristim tu sajlicu za stuku bas glupo od mene.  :doh:

Hvatao je bandare i na ribnjaku Joca (tamo gde ti nisi video vise od dve stuke koje su ispod proseka za tu vodu) ali hvatao i vece i vise komada  na mnogim stajacica i kanalima po Vojvodini.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Šone je napisao(la):

Kazem ja, Shone veruje i sve sto pise na ambalazi a vi mi ne verujete da je tako.  :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
svi udarili na mog brata shoneta.....nisam video da je neko upecao vecu stuku u skorije vreme vecu od sonetove one od pre neki dan...u obzir dolazi divlja voda ,jocu ne racunam jer je to ribnjak...drugo covek nosi foto aparat  i slika svoje ulove da bi kasnije imao sve to u arhivi i kad su zimski dani da masta i priseca se,i naravno da kaci slike ovde i hvali se....
SHONE RULES :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ekoljuba je napisao(la):
Tacno Sone nisu ni stuku stavili kako li sam samo smeo da koristim tu sajlicu za stuku bas glupo od mene.  :doh:

ha ha ha ....  :D Savršena ste ekipa musicarenje.com  :doh: ali ajde ok ...

Ljubo Koristio si je za lov štuke ili za bandara ,šta sad bi na kraju ?  ::)

ekoljuba je napisao(la):
Hvatao je bandare i na ribnjaku Joca (tamo gde ti nisi video vise od dve stuke koje su ispod proseka za tu vodu) ali hvatao i vece i vise komada  na mnogim stajacica i kanalima po Vojvodini.

Ulovi sa ribnjaka Joca  i to sa prelivače gde stoje jedna do druge ribe od 10 kg ,nema ko nije otišao tamo da nije ulovio štuku ,jaka nauka... i ko zna i ko ne zna ,bio moj drug pre neki dan frknuo neku varalicu pa izvadio ribu od 13 kg koje nisu videli ni ovi što vise svaki dan tamo ...

A brate mili ja sam na Joci bio 4 - 5 puta u životu dok vas dvojca toliko puta odete za mesec dana ako ne i više puta pa morate bogamu nešto da uhvatite valjda za toliko odlazaka ,samo što to običan svet mnogo košta  !  :D Sasvim sam zadovoljan sa tim ispod proseka do 4 kg

Da vas vidim na ovim našim divljim vodama kroz koje prodju mreže ,struja  i ostalo ...iskreno ja nisam video ni jednu ribu vrednu pažnje kod Daneta a da nije sa Ribnjaka Joca a da je uhvaćena mušičarenjem...možda grešim ,eto ispravite me ....On nije Simpson da ne fotografiše ulove !  :D

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Da budem po malo u duhu polemike koja polako zastranjuje  :hammer: I ja bi u slucaju pletenica vs najlon stao na stranu najlona. Jeste da sam su oba kandidata padala u sukobu sa stukinim zubima ali najlon ipak nesto manje. Druga bitka koju najlon dobija kako se oba takmicara goje je vizuelni efekat.
Drugar varalicar koji ciljno juri grgeca dobar deo sezone i uhvati impozantan broj ima svoj sitem kad peca na potezu gde se preplicu s sitnim stukama. Koristi veoma tanku celicnu zicu duzine nekih 5-7cm. Njemu se pokazalo kao dobro resenje pa cu da ga uskoro i ja stavim na test.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Shone je najbolji!!! Shoneta za moderatora!!! Shoneta za Playboy!!!

Joca kao revir postoji vec 10-15 godina i Danetovo iskustvo je iskljucivo tamo sticano. Lovio je on tamo stuke od 25kg ali tad nije bilo digitalaca pa nema slike.

A i ja imam slike ko kaze da nemam, evo je!

Prilozi

• slika ribe.jpg
    slika ribe.jpg
    35,9 KB · Pregleda: 135

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Niko nije udario na Soneta nego mu ljudi koji imaju mnogo vise iskustva i duzi staz govore da je u zabludi sa jednim segmentom pribora a on se uhvatio toga ko sta hvata.
Pa kad ste krenuli tim putem bacite pogled na Alpove ulove na fly(tesko da mu ko moze prismrdeti i sa ulovima i sa iskustvom, raspitajte se sta je i kako Bojan imao od varalicarskih ulova(posto je pletenica deo varke pribora), malo bacite pogled na Danetove ulove i van Joce. Decko je hvato velike stuke na conoplji na fly i jos lepse na varalicu. Pecao je i na Baltiku stuke. Pecao na moru Jadranskom a bogami i na moru u Australiji. Pretresao raznorazne stajacice po Vojvodini pecajuci basa, stuke, bandare bucove a i jos stota neobicno pecao i hvatao. Imao lepe svih ovih vrsta.
Pa kad se vec spominju ulovi da vidimo ko je tu kompetentniji.

Posto vidim da potencirate da je Joca ribnjak nesto se Sone nije proslavio tamo a ni mnogi varalicari koji su ocekivali lak ulov i "ribnjak". Joca je bivsi ribnjak koji je zapusten vec 15 god i iz ugla stukolova se ne moze smatrati ribnjakom jer nije poribljavan stukom, vec  se radi o populaciji stuka koje su se same nakotile od manjeg broja primeraka koje su tu slucajno dospele to jes ostale.
Ako bas tako gledas Gegula mnogo veci ribnjak su ona tvoja jezera na Kipru koja se poribljavaju basom i gde varalicari redovano hvataju po 20-30 bassova od 1-3 kg.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Što se nisam proslavio vidi kako mi je lepa štuka ,ribnjačka ,ihh divota .. ne pruža otpor već zna da ću da je pustim nazad,već oguglale  ...

Evo sada će Ljuba da nam objasni kako je ustvari teško uhvatiit na Joci štuku  :D velika nauka ...  :D

Prilozi

• 3.jpg
    3.jpg
    103,5 KB · Pregleda: 145

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
ekoljuba je napisao(la):
Decko je hvato velike stuke na conoplji na fly i jos lepse na varalicu. Pecao je i na Baltiku stuke. Pecao na moru Jadranskom a bogami i na moru u Australiji. Pretresao raznorazne stajacice po Vojvodini pecajuci basa, stuke, bandare bucove a i jos stota neobicno pecao i hvatao. Imao lepe svih ovih vrsta.

Ama ne vredi, mora on u Tamisku skolu musicarenja ako polozi prijemni :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Šone je napisao(la):
Što se nisam proslavio vidi kako mi je lepa štuka ,ribnjačka ,ihh divota .. ne pruža otpor već zna da ću da je pustim nazad,već oguglale  ...

Evo sada će Ljuba da nam objasni kako je ustvari teško uhvatiit na Joci štuku  :D velika nauka ...  :D

A jel vas boli ruka kad je gurate ovoliko u objektiv?  :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno