ekoljuba je napisao(la):I ne sumljaj u Danetovo iskustvo kada su bandari u pitanju jer ih je uhvatio mnogo vise i mnogo vecih od tebe.
simpson H je napisao(la):Alo bre ekolog ne treba da me branis nisam maloletan, bolje da mi objasnis kako je zivot nastao od koacervata![]()
Šone je napisao(la):na ribnjaku Joci ?
Surflon Micro Supreme and an excellent leader wire for Barracuda, Billfish, Bluefish, King Mackerel, Shark, Wahoo, and other game fish.
Vidi ih nisu dodali bandara ...![]()
Šone je napisao(la):Surflon Micro Supreme and an excellent leader wire for Barracuda, Billfish, Bluefish, King Mackerel, Shark, Wahoo, and other game fish.
Vidi ih nisu dodali bandara ...![]()
ekoljuba je napisao(la):Tacno Sone nisu ni stuku stavili kako li sam samo smeo da koristim tu sajlicu za stuku bas glupo od mene.![]()
ekoljuba je napisao(la):Hvatao je bandare i na ribnjaku Joca (tamo gde ti nisi video vise od dve stuke koje su ispod proseka za tu vodu) ali hvatao i vece i vise komada na mnogim stajacica i kanalima po Vojvodini.
ekoljuba je napisao(la):Decko je hvato velike stuke na conoplji na fly i jos lepse na varalicu. Pecao je i na Baltiku stuke. Pecao na moru Jadranskom a bogami i na moru u Australiji. Pretresao raznorazne stajacice po Vojvodini pecajuci basa, stuke, bandare bucove a i jos stota neobicno pecao i hvatao. Imao lepe svih ovih vrsta.
Šone je napisao(la):Što se nisam proslavio vidi kako mi je lepa štuka ,ribnjačka ,ihh divota .. ne pruža otpor već zna da ću da je pustim nazad,već oguglale ...
Evo sada će Ljuba da nam objasni kako je ustvari teško uhvatiit na Joci štukuvelika nauka ...
![]()